KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Magyar Szent Korona sérthetetlen jelkép! – A közjogi méltóságokhoz fordult a Szent László Lovagrend

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Magyar Királyi Szent László Lovagrend felhívással fordult Magyarország legfőbb közjogi méltóságainkhoz, hogy lépjen fel határozottan a Szent Koronát meggyalázó szivárványos felvonulást szervezők szándékaival szemben.

A felhívás szövegét az alábbiakban teljes terjedelmében közöljük:


Dr. Áder János úr
Magyarország Köztársasági T. Elnöke

Dr. Kövér László úr
Magyar Országgyűlés T. Elnöke

Dr. Orbán Viktor úr
Magyarország T. Miniszterelnöke

Budapest

 

Igen Tisztelt Urak!

Tömegesen érkeznek megkeresések vezető értelmiségiek részéről Rendünkhöz azzal a kéréssel, hogy a Magyar Szent Koronára Fogadalmi Esküt tett Lovagrendünk határozottan lépjen fel Önök előtt az ellen a galád terv ellen, amellyel egy marginális csoport politikai manipulátorai a budapesti homoszexuális felvonulás központi és egyben a szivárványuknak alárendelt jelképévé tették hazánk nemzeti jelképét a Magyar Szent Koronát, amelyet a művelt világ is a magyar, sőt a világtörténelem szent és sérthetetlen jelképének tekint.

Ezt a történelmi és nemzeti ereklyét és jelképet az országgyűlés épületében katonai tiszteletadás övezi és védelmezi. Nincs olyan érv, amely ennek a csoport érdekek felett álló nemzeti jelképnek a lejáratását a 100 évvel ezelőtt csonkává tett maradék ország – a hírhedt bécsi botrány után is – elviselni lenne köteles. Soha!!!

Kérjük Magyarország közjogi méltóságait, hogy a kormány utasítsa Pintér Sándor belügyminiszter urat, közölje a felvonulás felelős szervezőivel, miszerint a belügyminisztérium azonnal feloszlatja- a készenléti rendőri erők határozott bevetésével – a homoszexuálisok tüntetését, ha a magyar nemzet szent és sérthetetlen jelképét a Magyar Szent Koronát bármilyen formában a felvonulásuk során felhasználnák.

A felvonuló magyar és külföldi személyek magán hálószobákba tartozó nemi orientáltságának a kifejezése nem hozható semmilyen összefüggésbe a magyar nemzetnek, társadalmi rétegek felett álló, szent és sérthetetlen keresztény-nemzeti jelképével a Magyar Szent Koronával. Pont!

Ez az aljas szándékból kialakított új homoszexuális felvonulási jelkép válasz arra a közelmúltban megelőlegezett miniszterelnöki nyilatkozatra, amellyel Magyarország miniszterelnöke – akaratától függetlenül – felbátorította a társadalmi felfordulás kiprovokálására törekvő bel- és külföldi bandákat. Ez a szervezők részéről arcátlan válasznak szánt politikai provokáció bizonyíték arra is, hogy mindent megelőz a szervezők oldaláról a társadalmi felfordulás kiprovokálása, ahogy ez már Amerikában és Németországban is napirenddé vált. Hamarosan Közép-Európa következik. Most kell a sarkára állnia az etalonként számon tartott Magyarországnak!!

Ez is érdekelheti:  Zelenszkij elnöki dührohamai: kiabál a tábornokaival

Ha Önök, magyar közjogi méltóságok nem lépnek fel közösen és sziklaszilárdan e provokáció ellen, akkor Magyarország elveszíti a nagyvilág előtt azt a pozitív arculatát is, amelyet országunk a migráns özön megállítása során kiérdemelt a világ társadalmi békére törekvő keresztény-nemzeti erői előtt is. Az Önök hallgatása vagy mulasztása beláthatatlan indulatoknak lehet a forrása belpolitikailag is.

Mielőtt döntenének hallgasság meg a YouTube csatornánkról a Magyar Szent Koronára tett Fogadalmi Eskünket, ami meghatározza minden helyzetben a mi cselekedeteinket is e sárba taposni szándékolt magyar hazánk támadóival szemben is!!!  Mégpedig bármi áron!

Bizalommal fogadjuk és el is várjuk a köztisztségükből eredő bölcs és nemzet érdekű döntésüket.

 

Kereszt a hűségünk – Kard a becsületünk.
Crux est fidelitas nostra- Gladius est integritás nostra.

Kelt Budapesten, 2020.június 23-án,

Szent László apostoli magyar lovagkirályunkra is emlékezve, a magyar-lengyel barátság jegyében.

Lovagi tisztelettel és nagyrabecsüléssel:
Dr. Nagy László sk.
Rendi kormányzó

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “A Magyar Szent Korona sérthetetlen jelkép! – A közjogi méltóságokhoz fordult a Szent László Lovagrend

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük