Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Vera Jourová azért sikít, mert Elon Musk felfüggesztett néhány Twitter fiókot

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Aggodalomra ad okot, hogy a Twitter önkényesen felfüggesztette több újságíró fiókját – írta pénteki Twitter-bejegyzésében Vera Jourová értékekért és átláthatóságért felelős uniós biztos – számol be az MTI.

A Twitter csütörtökön függesztette fel több olyan ismert újságíró fiókját, aki nemrég Elon Musknak, a cég új tulajdonosának repülőútjairól, valamint a Twitter felvásárlása után a cégnél uralkodó állapotokról posztolt. Musk szerint ez a személyes adatok megosztását tiltó szabályokba ütközött.

Jourová felhívta a figyelmet, hogy az EU digitális szolgáltatásokról szóló törvénye előírja a médiaszabadság és az alapvető jogok tiszteletben tartását.

“Ezt a médiaszabadságról szóló törvényünk is megerősíti. Elon Musknak ezzel tisztában kell lennie, van egy bizonyos határ. Továbbá szankciók is lesznek hamarosan”

– tette hozzá üzenetében.

Jourová akkor nem aggódott ennyire a médiaszabadságért, amikor például Donald Trump amerikai elnök és több más, a mainstream média hazugságaitól eltérő véleményt tartalmazó felhasználó fiókját törölte a Twitter. Igaz, akkor még a Deep State teljes befolyása alatt állt a közösségi rendszer.

Az egyébként korábban már bűncselekmény miatt letartóztatott, majd uniós biztossá felfele buktatott Jourová arról is megfeledkezett, hogy a fenenagy európai médiaszabadság jegyében blokkolják és teszik elérhetetlenné az oroszországi médiaszolgáltatókat az egész Európai Unióban, és arról is, hogy a Soros Birodalom jóvoltából és támogatásával olyan “független tényellenőrző” honlapokat működtetnek, amelyek a nekik nem tetsző véleményeket és információkat terjesztő tartalomszolgáltatókat megbélyegzik, majd a jelentéseik alapján a közösségi portálokon blokkoltatják, vagy minimalizálják az elérhetőségüket.

Kiemelt képen Vera Jourová / EPA/FRANCOIS LENOIR / POOL

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: