KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Tagadd meg hazádat és köztünk a helyed! – sport és politika a „demokratikus” Nyugaton

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

„Az Egyesült Államok támogatja a NOB vezetőjének azon javaslatát, hogy az orosz sportolókat bevonja a 2024-es párizsi olimpiai játékokba. A tisztviselők remélik, hogy vonzzák a „semleges” orosz sportolókat, miközben fenntartják Oroszország tilalmát. Ez egy változás az amerikai álláspontban”

Az Egyesült Államok nemzeti olimpiai bizottságának vezetője, Suzanne Lyons elmondta:

„…kellemetlen lehet felismerni, de az oroszok kizárása visszavet minket, visszatérésük valóban fontos az [olimpiai] mozgalom számára. Az Egyesült Államok támogatja a versenyhez való visszatérés lehetőségét azoknak a sportolóknak, akik egész életükben erre edzettek, de kategorikusan ellenezzük, hogy visszatérjenek a nemzeti zászlójuk alatt, miközben országuk szankciók alatt állnak.”

Magyarra fordítva tehát két lehetőség közül választhat az ember, ha orosz olimpikon: vagy minden energiája és kitartása kárba vész és nem versenyzik, vagy minden becsülete vész kárba és versenyzik. Tökéletes leirata ez a „kegy gyakorlás” a amerikai és a nyugati mentalitásnak. Az egész életünk erre épül. Ha eredményt akarsz, úgy kell tenned, ahogy ők akarják.

Kohéziós alapot szeretnél, hogy az országod fejlődhessen? Rendben, akkor engedd az LMBTQ propagandát, szállíts fegyvert Ukrajnának, bízd magad a nemzetközi pénztőkére.

Lázadozni mersz ez ellen? Rendben, akkor a médiánk és a bíróságunk megállapítja, hogy terrorista vagy és kapsz 17 évet! Nincs új a nap alatt.

Megjegyzés: Kijevbe utazva Köztársasági Elnök Asszonyunk tehetett volna egy aláírást arra a kegyelmi kérvényre…

Írta: Tamás a Krímből

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Halász Géza – Téglásy Imre: „A halál és élet harcba szállt” (húsvéti szekvencia)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük