KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Van keresztyénüldözés Magyarországon is! – Hegedűs Loránt a Hazatérés Templomát ért incidensről

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Kedves Magyar Testvéreim!

Keresztyén- és magyarellenes gyűlölet támadta meg templomunkat az elmúlt hét péntekén, fényes nappal. Az elkövetőről – aki dicsekedni sem átallott tettével – kiderült, gondolatai épp oly mocskosak, mint tettei: nyíltan uszít egy felszentelt hely és nemzeti hovatartozásunk ellen, amellett, hogy pusztító indulattal ront rá hithősünk emlékére.

Nem ez volt az első ilyen jellegű támadás lelki otthonunk ellen, de kétségkívül a gyülekezet- és templomalapító kormányzó mellszobra felavatását istentisztelet alatt megzavaró hites-balos csőcselék randalírozása óta ez a legsúlyosabb eset. S itt nem a milliós nagyságrendű anyagi kárra gondolok, hanem azon puszta tényre, hogy a trianoni tragédia centenáriumában az ún. „patkánylázadás” vörös hordái újra szabadon terrorizálhatják az Istenben, hazában és családban hívőket és gondolkodókat fővárosunkban.

Ki kell mondanunk: van keresztyénüldözés Magyarországon is.

Ennek leküzdése közös feladatunk, mindannyiunk – kiemelten az egyházi és világi, azaz állami vezetők – felelőssége. Elvárjuk, hogy az ügy súlyának megfelelően szólaljon meg a még illetékes püspök és a köztársasági elnök úr is, elítélve a keresztyén- és magyarellenes atrocitást, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban zajló események tükrében kiemelten komolyan véve a baloldali anarchisták társadalmi rendünk aláásására irányuló törekvéseit.

Ezért tartunk mi magunk július 12-én, azaz jövő vasárnap 10 órakor szolidaritási istentiszteletet a Hazatérés Templomában, ahova várjuk hitvalló keresztyén testvéreinket. Mutassuk meg elkötelezettségünket hitünk és hazánk védelmében. Hajtsunk fejet egy-egy szál virág elhelyezésével gyülekezet- és templomalapítónk szobra előtt, akinek kormányzósága alatt a trianoni diktátum miatt szülőföldjükről elüldözött többszázezer honfitársunk lelt menedékre, és száz számra épülhettek templomaink.

„Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában: / Hiszek egy isteni örök igazságban, / Hiszek Magyarország feltámadásában! Ámen.”

Ez is érdekelheti:  Orbán: Rendet kell tenni, teljes vizsgálat indul a gyermekvédelmi intézményekben!

Hegedűs Loránt
lelkész

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük