KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ukránok haza! – A saját országotokat tönkretettétek, Magyarországot nem fogjátok! 📺

Ukránok tüntettek ma Budapesten. Ez önmagában nem is lenne különösebben jelentős hír, ha nem zajlana háború Ukrajnában és a hazánkba tóduló ukrán menekültek ellátását legalább egy köszönet kísérné az ukrán kormány részéről. Helyette azonban teljesen mást kapunk a fejünkre keletről és nyugatról egyaránt.

Hogy hogyan gondolkodik a magyarság józanabbik és talán nagyobb fele mindarról, ami Ukrajnában zajlik, és arról hogy nem felejtettük el mindazt a gyalázatot, amit az ukrán hatóságok a kárpátaljai magyarsággal elkövettek, azt az ukránok talán nem is sejtik. A Számok – a baloldali álhírek ellenszere nevű Facebook oldal kiválóan összefoglalta a többségi magyarok meglátását az ideiglenesen hazánkban tartózkodó ukrán „menekültekkel” kapcsolatban, a Vadhajtások pedig a helyszínről jelentkezett élő tudósítással.

NIF


Fizetett ukrán anarchisták tüntettek Budapesten, ukrán nacionalista lózungokat skandáltak, mások halálát kívánták. A magyar hatóságokat arra kérjük, hogy tiltsák be az ilyen rendezvényeket! Így indult a dolog Ukrajnában is 2014-ben, majd ezután következett a véres, alkotmányellenes puccs, utána meg a mai napig tartó polgárháború.

Nem akarjuk, hogy külföldiek félelemben tartsák gyerekeinket! A mellékelt videót elnézve ez a tömeg bár látszólag még békés, de a skandált lózungok alapján erőszakra buzdítottak, külföldi jelképeket, horogkeresztet ábrázoltak a transzparenseik, és ez nem játék. Úgy tudjuk, hogy ezek tiltott jelképek Magyarországon, s ha ez így van, akkor nem értjük, hogy a hatóságok ezt miért engedték.

Az ukránoknak azt üzenjük, hogy ha nem Orbán lenne a miniszterelnök, hanem bárki közülünk, ti már rég vonaton ülnétek, Magyarország területére többé nem léphetnétek be. Itt nem lesz Maidan! Ezt jól véssétek az agyatokba.

Akkor miért nem tüntettetek, amikor az Azov és a többi neonáci embereket égettek elevenen Odesszában? És akkor, amikor az ukrán rezsim betiltotta a kisebbségek nyelvhasználatát? Akkor miért nem vonulgattatok, amikor Kijev főterén a jelenleg hatalmon lévők rendőröket égettek Molotov-koktélokkal? És amikor USA biológiai fegyverek előállítására hozott létre laborokat Ukrajnában, hol voltatok? Amikor betiltották az ellenzéki médiát és az ellenzéki pártokat, hol voltatok? Amikor kukába dobták az ellenzéki politikusokat, hol voltatok? Csak most ilyen nagy a pof*tok?

Ez is érdekelheti:  Lengyelország hazaküldi az ukrán férfiakat harcolni

Valami nem tetszik, kedves ukrán menekült? Akkor lehet menni vissza Zelenszkij demokráciájába, ahol a neonáci haverjai oszlophoz kötözik meztelenül a másképp gondolkodókat!

️Magyarországról egyet mondhattok: Azt, hogy köszönitek a segítséget!

Az információhoz hozzáférünk, ahhoz is, amit az amerikai kurátoraitok megpróbálnak elrejteni letiltva az orosz médiát minden, általuk kezelt platformon. Ezért a Youtube helyett létrejött a RuTube, ahol elérhető az érem másik oldala is: az ukrán neonáci alakulatok által elkövetett emberiség elleni bűncselekmények dokumentált bizonyítékai, a 2014 óta tartó népirtásról szóló tudósítások, a videók, ahogy az ukrán hadsereg civilekkel takarózik, ahogy a civileket pajzsként használják és nem engedik ki a humanitárius folyosókon az embereket.

Nyugodjatok meg! Mi nem az ukrán oligarchák TV csatornáin tájékozódunk! Nem Magyarországon volt betiltva az ellenzéki média és az ellenzéki pártok, hanem Ukrajnában! (Milyen érdekes, ezt is tudjuk!)

Nem általánosítunk, bizonyára az Ukrajnából Magyarországra menekült emberek túlnyomó többsége nem ilyen gerinctelen, de ezek szerint vannak közöttük ilyenek is. Akik ma tüntettek Budapesten, azok véleményünk szerint fizetett provokátorok, akik feladata destabilizálni Magyarországot, az ukrán állapotokat kiterjeszteni Magyarország területére is. Reméljük a hatóságok résen vannak, és csírájában fogják elfojtani az ilyen próbálkozásokat.

Több milliárd forintot költöttünk már a menekültekre, gazdaságunk pedig több száz milliárd forintos károkat szenved azért, mert a szomszédunkban egy neonáci állam jött létre, ezek meg itt vonulgatnak?

Hajrá Oroszország! Tegyetek rendet, számoljátok fel a neonáci alakulatokat, ennek semmi keresnivalója Európában. Akik az ukrán rezsim mellett állnak ki, azok a nácikat védik.

PS: Vajon ha MAGYAROK tüntetnének Kijevben, akkor csak letartóztatnák őket, vagy egyből lelőnék?

 

 

Kapcsolódó:

A franciák csalódtak az ukrán menekültekben

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük