KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az oroszoknak bizonyítékuk van arról, kik szervezték a 9/11-et – állította még 2015-ben egy veterán tengerészgyalogos

Gordon Duff, a Veterans Today internetes portál vezető szerkesztője még 2015-ben írt egy cikket a Pravda című orosz folyóiratra hivatkozva a 2001. szeptember 11-i eseményekkel kapcsolatban azt állítva, hogy Oroszországnak olyan bizonyítékok állnak rendelkezésére 9/11-ről, amelyek gyökeresen megváltoztathatják az amerikaik gondolkodását saját politikusaikkal szemben.

Gordon Duff azt állítja, hogy járt Moszkvában és személyesen tanulmányozta ezeket a bizonyítékokat, meggyőződve azok valódiságáról. Gordon Duff egy fogyatékkal élő veterán, akkreditált diplomata, a globális hírszerzés egyik vezető szakértője. Az alábbiakban az általa írt cikk lényegi összefoglalását olvashatják.

 

Pravda: Putyin azzal fenyeget, hogy nyilvánosságra hozza a szeptember 11-i műholdas bizonyítékokat.

A Pravda szerint az USA és Oroszország viszonya a hidegháború óta még sosem volt ennyire rossz, mint most. Amerikai elemzők szerint félő, hogy Putyin egyszer olyan kemény információkkal áll elő, ami súlyosan érinti az Egyesült Államokat.

Oroszországnak állítólag olyan anyagok vannak a birtokában, melyekkel bizonyítani lehet az amerikai kormány és a titkosszolgálatok közreműködését a 2001. szeptember 11-i merényletekben.

Ezek szerint az akciót az USA kormánya tervezte és úgy állította be, mintha az az Egyesült Államok népe elleni terrorista akció lett volna. Ez a több ezer áldozattal járó támadás az USA és egyes közel-keleti államok olajipari cégeinek érdekeltségeit szolgálta. Az oroszok birtokában lévő bizonyítékok állítólag annyira meggyőzőek, hogy lényegében kiütik a háttérhatalmi médiumok hivatalos címlapsztorijait és bemutatják, hogy milyen a hamis zászlós terrorizmus, amelynek ürügyén megindítható volt az Afganisztán elleni hadművelet. A bizonyítékok pedig orosz műholdak által készített felvételek, amelyekkel leleplezik az amerikai kormány titkos terrorpolitikáját.

Ezzel hatalmasat üthet az Egyesült Államokon Vlagyimir Putyin, amivel megdől az USA nemzetközi terrorizmus elleni harcára hivatkozó háborúinak igazolása. Azt, hogy egy ilyen lépés az Egyesült Államok állampolgáraiból milyen reakciót válthat ki, valójában nem lehet tudni, az teljesen kiszámíthatatlan.

Ez is érdekelheti:  Sütő Gábor: Tudatunk védelme (14.) - Hazafiak, tudatosabban szóljunk bele a sorsunkba!

Veterans Today nyomán

Természetesen nem tudjuk és nem is állítjuk, hogy mindaz, amit Gordon Duff állít valóban létezik-e, vannak-e bizonyító erejű műholdképek. Érdemes ezeket az állításokat is fenntartással kezelni. Egy azonban biztos, azok a tornyok olyan szabályosan dőltek össze, mintha csak mérnökök tervezték volna meg összeomlásukat. Ha ebből a tényből indulunk ki, akkor számos konteó lát még napvilágot ezután is, ahogyan az már korábban is történt.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük