A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ukrán tüzérségi lövedék talált el az ukrán-orosz határon egy orosz katonai őrállást

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A határ túloldaláról kilőtt lövedék talált el egy őrállást az ukrán-orosz határon, miközben a Donbász-régióban egyre súlyosbodik a konfliktus.

Az FSZB sajtószolgálatának illetékesei hétfőn kiadott közleményükben közölték, hogy „február 21-én 9 óra 50 perckor egy Ukrajna területéről kilőtt ismeretlen típusú lövedék teljesen megsemmisítette a határőrség őreinek munkahelyét orosz területen. 

Az FSZB arról is tájékoztatott, hogy a posta körülbelül 150 méterre található az orosz-ukrán határtól Scserbakovo falu közelében, Neklinovszkij járásban. Áldozatokról nem érkezett jelentés. Az orosz hatóságok jelenleg vizsgálják a helyszínt, robbanóanyag szakértőket is bevontak a vizsgálóbizottság munkájába.

 

Az ügynökség által megosztott videón egy felrobbant építmény látható egy nem lakott helyszínen, közel a demarkációs vonalhoz, fákkal és mezővel körülvéve. A felvételen más érülés, kár vagy másik létesítmény nem látható.

Bár a hatóságok nem közölték, hogy szerintük ki a felelős az incidensért, Alekszej Danilov, az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács titkára röviddel a jelentések közzététele után azt mondta, hogy országa fegyveres erői nem hibáztathatók, és tagadta azokat a híreket, amelyek szerint csapatai lőttek volna ki tüzérségi lövedéket.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF) 

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: