KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ukrán dróntámadás: Lángol a szevasztopoli olajterminál (videó)

Szombat reggel egy szevasztopoli olajraktárat vett célba egy pilóta nélküli légi jármű – a Mihail Razvozajev helyi kormányzó által megosztott előzetes információk szerint.

„Minden biztonsági és mentőszolgálat a helyszínen van. A tűz kiterjedése körülbelül 1000 négyzetméter” – írta Razvozhayev a Telegramon helyi idő szerint hajnali 5 óra körül, amelyben úgy vélekedett, hogy azt egy UAV-csapás okozta.

Több, szemtanú által megosztott videón látható, amint a hatalmas tűz bevilágítja az éjszakai égboltot. A hajnal után készült felvételeken fekete füstoszlop borítja be az eget a város felett.

„Nincs veszélyben a polgári infrastruktúra” – tette hozzá később a kormányzó a helyszínről, megerősítve, hogy nincsenek se áldozatok, se sérültek. A hatóságok nyugalomra intették az lakosságot, miközben legalább 60 tűzoltó, 18 tűzoltóautó és egy tűzoltóvonat igyekezett felszámolni a tüzet.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Ukrán dróntámadás: Lángol a szevasztopoli olajterminál (videó)

  1. Ez a cikk az újságírási szakma szégyene. Aki nem tudja pontosan, hogy hol is van Szevasztopol, annak a számára az sem derül ki a flekkfoszlányból, hogy ki lótt kire. Szóval az alapvető információkat akkor is meg kellene adni egy irományban, ha azt a havas-féle tollnokoskolában nem is tanítják.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük