A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ukrán dróntámadás: Lángol a szevasztopoli olajterminál (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Szombat reggel egy szevasztopoli olajraktárat vett célba egy pilóta nélküli légi jármű – a Mihail Razvozajev helyi kormányzó által megosztott előzetes információk szerint.

„Minden biztonsági és mentőszolgálat a helyszínen van. A tűz kiterjedése körülbelül 1000 négyzetméter” – írta Razvozhayev a Telegramon helyi idő szerint hajnali 5 óra körül, amelyben úgy vélekedett, hogy azt egy UAV-csapás okozta.

Több, szemtanú által megosztott videón látható, amint a hatalmas tűz bevilágítja az éjszakai égboltot. A hajnal után készült felvételeken fekete füstoszlop borítja be az eget a város felett.

„Nincs veszélyben a polgári infrastruktúra” – tette hozzá később a kormányzó a helyszínről, megerősítve, hogy nincsenek se áldozatok, se sérültek. A hatóságok nyugalomra intették az lakosságot, miközben legalább 60 tűzoltó, 18 tűzoltóautó és egy tűzoltóvonat igyekezett felszámolni a tüzet.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “Ukrán dróntámadás: Lángol a szevasztopoli olajterminál (videó)

  1. Ez a cikk az újságírási szakma szégyene. Aki nem tudja pontosan, hogy hol is van Szevasztopol, annak a számára az sem derül ki a flekkfoszlányból, hogy ki lótt kire. Szóval az alapvető információkat akkor is meg kellene adni egy irományban, ha azt a havas-féle tollnokoskolában nem is tanítják.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: