KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Újra gyászba borult a Székelyföld – Orsolya is elment!

Isten útjai kifürkészhetetlenek… s őt is szerette a Fennvaló, hiszen tizenhét évesen halt meg, tért haza a Mennyek országába. Mi, itt a Kárpáthazában sokan imádkoztunk érte, azonban Isten akarat más volt. Bizonyára hiányzott az angyalok közül, hiszen ő maga is egy földi angyalka volt…

Nehezen értjük meg mi emberek Isten üzenetét, figyelmeztetését, s most e figyelmeztetés újra megtörtént. Az emberi butaság, kapzsiság és ostobaság, amely tulajdonságok mára úgy terjednek, mint a vírusok, szembe mennek a józanésszel, mert van az a politika, jog és igazságszolgáltatás, amely e tragédiák okozóit védi, és igyekszik eltusolni a bűnt. Immár két gyermek halála sem elég ahhoz, hogy megnevezzék a felelősöket, azt a társaságot, amely megölte őket esztelenségével, kapzsiságával, drámai tudatlanságával.

Orsi felköltözött az égi, örök bentlakásba, mert akik e földi bentlakásért és az abban lakókért felelősek voltak, gyilkosokká váltak… ki így, ki úgy, de felelős a két gyermek haláláért. S lehet szép szavakkal a békességre inteni ebben az ügyben, de megbocsájtani lehetetlen! Mert a felelőtlenség, az emberi mulasztás nem helyrehozható!

A gyász, ma mindenki gyásza, és az ima is mindenki imája – Orsiért… A felelősség és a büntetés pedig, sokakra tartozik és sokaknak a felelőssége. Ez az az szomorú történet, amelyet sem a politika, sem a pénz nem volna szabad, hogy eltusoljon, de észre kell venni azt a figyelmeztetést, amely mindnyájunknak szól… újra emberré kellene válni!

Isten Veled Orsi! Nyugodj e földi békétlenségből megszabadulva, békében!

Stoffán György

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük