KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bill Gates tudósa elismeri: „A beoltott emberek 50%-a hamarosan meghal

Az mRNS COVID oltások eddig látott tömeges halálesetei csak a jéghegy csúcsát jelentik annak a borzalomnak, ami hamarosan bekövetkezik.

Dr. Geert Vanden Bossche, a Bill & Melinda Gates Alapítvány egykori tudósa és oltóanyag-szakértője Steve Kirsch kutatóval beszélt arról, hogy mire számíthat az emberiség a közeljövőben, amikor emberek milliárdjai akaratlanul beadják maguknak a halálos mRNS-vakcinákat.

„A mutációk már nem korlátozódnak a tüskefehérjére, ami a CTL-ek (citotoxikus T-sejtek) fokozott aktivitását jelzi a vírus fertőzőképességének csökkentése érdekében” – mondta Bossche Kirschnek a legújabb kimutatott mutációkról.”

A dcclothesline.com beszámolója: És hogy a CTL-aktivitás felelős a T-sejtek csökkenéséért, amelyek valójában a virulenciát megakadályozó semlegesítő antitesteket erősítik.”

Kik és miért szabadították ránk a Covid-19-et? – összefüggések

Talán emlékeznek rá, hogy mielőtt az oltásokat a Warp Speed hadművelet keretében kiadták volna, Bossche arra figyelmeztetett, hogy egy úgynevezett „vakcina” kioldása egy „világjárvány” kellős közepén nagyon rossz ötlet, kifejezetten emiatt.

„Végső soron ez az evolúció elkerülhetetlenül egy rendkívül virulens változat megjelenéséhez vezetne, amely kórházi kezelések és súlyos megbetegedések hullámait okozná a magasan beoltott országokban – persze mindig ugyanaz, csak magasan beoltott országokban” – hangsúlyozta Bossche azzal kapcsolatban, hogy ez a jelenség csak a fejlett, magasan beoltott országokban látszik megtörténni.

„Szerény véleményem szerint, amit látni fogunk, az valami teljesen, teljesen példátlan a megbetegedési hullám és sajnos a halálozási hullám nagyságrendjét tekintve, amit látni fogunk”

2032-ben „erőteljes népességcsökkenés” várható

Amikor Kirsch konkrétumokat kérdezett arról, hogy ez a „teljesen példátlan” jövőbeli jelenség mivel jár majd, úgy vélte, hogy az emberek bármelyik harmada és közel fele meg fog halni annak következtében, amit a COVID-oltások az immunitással és a közegészségüggyel tettek.

„Néhány erősen beoltott populációban … nem lennék meglepve, hogy a népesség komoly megtizedelésével lesz dolgunk, egyes populációkban talán akár 30 vagy 40 százalékkal is”

– nyilatkozta Bossche.

Ez is érdekelheti:  Lengyelország közvetlenül részt venne az ukrán konfliktusban

Az Armstrong Economics munkatársa, Martin Armstrong szerint saját számítógépes modellje 2032-re és azutánra „erőteljes népességcsökkenést” jelez előre. Talán ez az előrejelzés a milliárdos eugenikus Bill Gates programján alapul, aki néhai apja elnéptelenedési terveivel összhangban tömegesen csökkenteni akarja a világ népességét.

„Az apja ezt úgy érte el, hogy létrehozta a Planned Parenthoodot, meggyőzte a nőket arról, hogy joguk van megölni a gyermekeiket, és kisebbségi negyedekben helyezte el őket, amit egyesek rasszista programnak véltek” – írja Armstrong.

„Még Ginsberg bíró is megjegyezte, hogy a Roe v. Wade a népesség csökkentéséről szólt – nem a nők jogairól”.

A hozzászólásokban valaki azt írta, hogy talán a globális felmelegedés és a klímaváltozás csak fedősztorik a növekvő COVID hirtelen halálozáshoz és ahhoz, hogy ez mit jelent a globális népességre nézve.

„A klímaváltozást, az oroszokat vagy a kínaiakat, a fehér felsőbbrendűséget stb. fogják hibáztatni, és az „elitek” hősként fognak elsétálni (a saját szemükben)” – írta ez a személy.

Egy másik azt írta, hogy mivel most annyi háború zajlik, az igazság mindarról, amiről Bossche beszél, „el lesz temetve”.

„A háborút és a hozzá kapcsolódó cenzúrát arra fogják használni, hogy elrejtsék a holttesteket” – írta egy másik. „Azt fogják mondani, hogy az emberek a ‘COVID’ vagy a ‘háború’ miatt haltak meg.”

Alternativ24 Publication-X

Ez is érdekelheti:  A Békekör a Trump elleni merényletről

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük