KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ujhelyi szerint „káros” Magyarországnak a szuverenitás

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az ellenzéki politikus úgy látja: a Fidesz „nemzetállami” víziója, bár valóban szépen és patrióta módon hangzik, valójában kivitelezhetetlen.

„Orbán erős nemzetállami víziója gyengíti a magyar nemzet érdekeit” – címmel jelent meg véleménycikk Ujhelyi Istvántól az Indexen, amelyben a szocialista politikus mélyebben is elemzi a kormányzópárt magyar nemzeti érdekeket előtérbe helyező politikájáról.

Ujhelyi szerint káros a szuverenitás

A magyar kormány szuverenitásra való törekvése kapcsán Ujhelyi például elmondta, szerinte azzal „a gond az, hogy a Fidesz »nemzetállami« víziója, bár valóban szépen és patrióta módon hangzik, valójában nemcsak hogy kivitelezhetetlen, 

de ráadásul a magyar nemzet szempontjából tulajdonképpen még káros is.” 

Az EP-képviselő szerint ugyanis vannak „ésszerű kompromisszumok” és „kötelezettségek”, amelyek „nem csak minket kötnek”. Mint fejtegette: szerinte „a Fidesz európai koncepciójának legnagyobb tévedése ugyanis valójában az, hogy túl sikeresnek látja saját kuruckodó politikáját”.

A politikus szerint

A NER kuruckodása csak azért és addig eredményes, amíg mások tartják magukat az elvekhez és törvényekhez.” 

Mandiner

Kiemelt képen Újhelyi István / Fotó: Facebook

Ez is érdekelheti:  A huthik megtámadták az Európát és Ázsiát összekötő tenger alatti internetkábeleket

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Ujhelyi szerint „káros” Magyarországnak a szuverenitás

  1. Egy biztos.hogy ha megszünik a szuverenitás Európában, akkor Európának vége! Csak annyit, milyen nyelven fognak beszélni: németül, franciáui, angolul, spanyolul,svédül, vagy valamilyen szláv nyelven? Magyarul biztosan nem! De nem is ez a lényeg, sok minden más is! Az évezredes hagyományokat nem lehet csak hipp-hopp eltörölni!

  2. Te nyomorult mégis miért lenne káros ?? Remélem te is eltűnsz a hamar a politika területéről mert annyit sem érsz mint egy hangya fing !!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük