KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kontraszt: Szobrot Gábor Zsazsának, 2006 áldozatai meg le vannak…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kérem, ez ma Budapest. Ugye minden világos?

Szobrot állítanak Gábor Zsazsának, a Hollywoodban és szerte a világon nem annyira színésznőként, mint inkább botrányairól elhíresül hazánk lányának. A Hír Tv számolt be a közelgő eseményről, amely február elején lesz, és a II. kerület ad otthont Zsazsa emlékművének.

Félreértés ne történjen, nem azt akarom mondani, hogy Gábor Zsazsának ne legyen szobra Budapesten. Legyen, a fene bánja. Inkább arra a végtelenül gyűlölködő és az emlékezés fenntartásától való félelem miatti arrogáns elutasításra hívnám fel a figyelmet, amit azok a liberálbolsevik politikusok, megmondóemberek és a magukat újságíróként aposztrofáló, elfajzott, a magyarság ellen folyamatosan áskálódó szaremberek képviselnek, akik rögvest nekiestek a 2006-os őszi terrorista támadás áldozatairól szóló emlékmű felállításáról szóló ötletnek. Már az ötletnek is! Még szó sincs építésről, vagy az anyagiak előteremtéséről, de ezeknek már az ötlettől is borsózik a hátuk.

Bár a kormány és a miniszterelnök is mindig tisztelettel és kellő mértékletességgel beszél Budapestről és az ott élőkről, én vidéki lévén – aki egyébként sok időt töltök Budapesten – igenis kinyithatom a számat – pláne magánemberként – és kikiabálhatom, hogy a budapestiek többségénél a világ megszűnik a főváros közigazgatási határainak tábláinál. Nem értik a vidéket, nem ismerik és sokan le is nézik a vidéki embereket. Viszont vezetőik, lásd Karácsony Gergely, Niedermüller Péter, és lehetne tovább sorolni, de minek, teljes magabiztossággal nyilatkoznak bármiről, mert ők mindent és mindig pontosan és megfellebbezhetetlenül tudnak, mivel az ő igazságuk a csak és kizárólagos igazság.

Tehát, ha ők azt mondanák vagy éppen mondják is, hogy a botrányhős Gábor Zsazsának legyen szobra Budapesten, akkor lesz. Ha azt mondják, hogy a 2006-os rendőrterror áldozatainak ne legyen, akkor nem lesz, és ezt Budapest lakói tudomásul is veszik.

Ez is érdekelheti:  „Cionistáknak nyaló szardarabnak” nevezte Bonót a Pink Floyd egykori vezére

Mert ugyan mi is történt 2006. október 23-án és az azt megelőző hetekben, ki emlékszik már arra? Azt már mindenki elfelejtette. Persze Gábor Zsazsát is, mivel az ő „életműve” bizonyára mély nyomokat hagyott a magyarok emlékezetében – hát szobrot neki!

A 2006-os rendőrterror áldozatainak tragédiája igaz nem egy hollywoodi életmű, és mit számít az, hogy nekik a testükön és kilőtt szemeikben hagyott mély nyomokat a gumilövedék és ezáltal azoknak a felelősöknek a brutalitása, akiknek a párttársai adják ma a fővárosi közgyűlés többségét. A lényeg, hogy ezt felejtse el mindenki, mert Budapest az övék, ahogyan az övék volt 1919-ben, amikor az egész város vörös rongyokba öltözött és kommunista keretlegények a Dunába lőtték a rájuk veszélyes értelmiségieket, papokat, egyszerű embereket, pont úgy, ahogyan 1944-ben a nyilasok a zsidókat.

Semmi sem változott. A budapestiek újra megszavazzák majd ezeket, mert ők kellenek nekik, meg Gábor Zsazsa szobor. A lényeg, hogy semmi se emlékeztessen a bűneikre, pláne 2006. október 23-ára.

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: NIF

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Kontraszt: Szobrot Gábor Zsazsának, 2006 áldozatai meg le vannak…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük