KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nahát, a Mazsihisz nem támogatja a 2006-os vérengzés emlékművét

Abban a pillanatban, ahogy Szilágyi Ákos terve és az annak a megvalósítása érdekében történt támogatói aláírásról szóló információ napvilágra került, a mindig demokráciaféltő liberálisok (értsd: Sorosék által támogatott bolsevikok,) nekiestek az elképzelésnek, de a terv közreadójának is, őt folyamatosan degradálva.

A Gulyáságyú Médiától kezdve a 444.hu-n keresztül „drága” Bolgár úrig, mindegyikük arról szónokolt, hogy ez miért is helytelen, hiszen ott rendőrök is megsérültek – szegények.

A legfrissebb az ősbolsevik MAZSIHISZ megnyilvánulása. Szemforgató módon a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége kijelentette, hogy „nem támogatja, hogy a Hertzl Tivadar tér közvetlen közelében bármiféle, a holokauszttal és a zsidósággal össze nem függő szobrot vagy egyéb emlékművet helyezzenek el, és minden lehetséges módon tiltakozni fog a szobor jelenleg tervezett helyszínen történő felállítása ellen.

Az emlékmű felállításának ötletgazdája ugyan számtalan alkalommal elmagyarázta már, hogy ez az emlékmű egy szimbólum, amely arról a terrorista megnyilvánulásról szól, melyet a Gyurcsány-kormány követett el a magyarsággal szemben 2006-ban. És akkor tegyünk még rá egy lapáttal, hogy a Mazsihisz vezetősége is képben legyen, ugyanis a 2006-os esemény elszenvedői között bizony magyar zsidók is voltak.

Egy zsidó barátom – akit miközben tomfával vertek össze az azonosítószám nélküli terroristák – azt kiabálta nekik:

„Nem szégyellitek magatokat? Budapesten újra veritek a zsidókat?”

Ott, a zsinagóga közvetlen közelében.

Tegyük tisztába a dolgot. Az ősbolsevik Mazsihisz, prominenseinek az a bajuk, hogy a 2006-os terrorista esemény legfőbb felelőse és annak családja tagadhatatlanul kötődik a pártállami MSZMP-hez, az 1956-os megtorlásokhoz és vérengzésekhez. Hogy ez mennyire így van, azt világosan bizonyítja a Mazsihisz egyik prominens alakjának az 1944-es vészkorszakot túlélt barátomnak odavetett mondata:

„Korpa közé keveredtél kedves holokauszt túlélő testvérem, mert a TIEID lőtték tömegesen a Dunába a MIEINKET 1944 őszén és telén”

No comment… Aki nem érti, az ne értse, aki viszont megértette, az nagyon gyorsan szedje össze magát!

Ez is érdekelheti:  Oroszország hatalmas rakétatámadást indított Kijev ellen, szétlőve a NATO-tisztek egyik gyerekkórházban kialakított bázisát

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Nahát, a Mazsihisz nem támogatja a 2006-os vérengzés emlékművét

  1. NEHÉZ DOLGA VAN ORBÁN URNAK. VISZONT ITT DERUL KI HOGY KIÉ AZ IGAZI HATALOM.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük