KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Téglásy Imre a nemrég indult plakátkampányról

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A „Legférfiasabb dolog az apaság – A gyermek áldás” üzenete nemcsak az utcákon látható, de komoly társadalmi visszhangot is keltett.

Javában tart a társadalmi célú óriásplakát-kampány, mely a gyermekvállalás fontosságára hívja fel a figyelmet. A kampány elindítója Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, aki az az Anya-Ország Alapítvánnyal karöltve vállalta fel a fontos társadalmi üzenet közvetítését. A gyermekvállalás, a szülővé válás olyan komplex téma, amely a magyar társadalom széles rétegét érinti valamilyen módon.

Az országos plakátkampány hiánypótló kezdeményezésként indult útjára január elején, hiszen a kormány a napi politikai harcaihoz használja a közpénzből finanszírozott óriásplakátokat, ahelyett, hogy társadalmi célú üzeneteket közvetítene rajtuk.

A „Legférfiasabb dolog az apaság – A gyermek áldás” üzenete nemcsak az utcákon látható, de komoly társadalmi visszhangot is keltett. Az alábbi, YouTube-on fellelhető videóban a plakátkampány céljairól, lehetőségeiről, a magyar demográfiai viszonyok alakulásáról, valamint a nők és férfiak helyzetéről beszél Téglásy Imre, az Anya-Ország Alapítvány elnöke.

Magyar Jelen

Ez is érdekelheti:  Holtan találták az Ukrajnába "disszidált" orosz pilótát

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük