KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Új célpontja van „Armageddon” tábornoknak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Már egyáltalán nem titok, hogy az oroszok „stílust” váltottak, vagyis sokkal keményebb eszközökhöz nyúlnak a továbbiakban az Ukrajnában zajló katonai műveletben.

Szergej Surovikin tábornok kinevezése is ezt feltételezi igazolni, de a tábornok kinevezése után megindult orosz légicsapások is azt mutatják, hogy a háború eddigi, orosz részről kifejezetten finomkodó módszerei, megkeményednek.

Miután Dmitrij Medvegyev Oroszország Biztonsági Tanácsának alelnöke kijelentette, hogy Ukrajna egy terrorista állam, majd nyilvánosságra kerültek azok a hangfelvételek, melyeken Kuleba ukrán külügyminiszter bevallotta, hogy ők állnak a krími híd és a belgorodi civil célpontok elleni támadások mögött, minden valószínűséggel Surovikin tábornok kiemelt célpontja lesz a terrorista állam, vagyis az Ukrán Védelmi Minisztérium Hírszerzési Főigazgatóságának vezetője, Kirill Budanov – számol be a rusonline.org.

Ebből a logikából levezetve kimondhatjuk, hogy innentől kezdve „Armageddon” tábornok személyeket és ukrán kormányzati épületeket is célponttá nyilváníthat.

Kiemelt képen: Szergej Surovikin tábornok
Ez is érdekelheti:  Stoffán György: Holokauszt-megemlékezésem 2024…

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük