KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Így csapnak le az orosz kamikaze drónok – az orosz hadsereg felvétele (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az orosz védelmi minisztérium új felvételeket tett közzé az ukrán csapatok elleni kamikaze dróncsapásokról. A támadásokat a „Nikolajev-Krivoj Rog tengelyben” hajtották végre – közölte a katonaság, nyilvánvalóan az új oroszországi Herszon régióban zajló harcokra utalva, ahol a kijevi erők továbbra is megpróbálják kiütni az orosz hadsereget az állásaiból.

A videót a katonaság csütörtökön osztotta meg, és a csapásokat végrehajtó kamikaze drónok és a megfigyelő UAV-k által rögzített felvételeket tartalmazza. A videón ukrán harckocsikra, önjáró tüzérségi egységekre, egy amerikai gyártmányú HMMWV páncélautóra és a katonák egy csoportja által használt jelöletlen polgári autóra küldték a közvetlen találatot.

Bár a katonaság nem árulta el a csapások során használt rendszereke típusát, a felvételek arra utalnak, hogy ez egy Lancet kamikaze drón továbbfejlesztett változata látható a képeken. A Kalasnyikov konszern leányvállalata, a Zala Aero által kifejlesztett drón 5 kg-os robbanófejet tartalmaz és több mint egy órán keresztül képes a levegőben maradni. A Lancet korábbi verziójától eltérően a továbbfejlesztett drón nagyobb elülső és kisebb farokszárnyakkal rendelkezik, míg a korábbiak két szimmetrikus X alakú szárnynyal rendelkeztek.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Ottó bácsinak igaza van, ki kellene lépnünk a NATO-ból

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük