Tüzet gyújtottak migránsok a kelebiai templom főbejáratánál

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Paskó Csaba plébános számolt be az esetről, hiszen a déli határszakaszon az utóbbi hónapokban megerősödő migrációs nyomás miatt azok a migránsok, akiknek sikerül átjutniuk a határon ilyen és ehhez hasonló magatartás formát hoznak magukkal.

Paskó Csaba plébános úr a következőket írta:

Tudom, hogy nem sokat segít a jelentés, de sajnos a migránsok problémája komoly veszélyt jelent a közösségeinkre nézve.
December 25-én éjszaka migránsok jöttek be a kelebiai templom udvarába, átlépve a zárt kovácsolt kaput és a templom főbejáratában pár centiméterre a 85 éves lakkozott tölgyfa ajtó mellett tüzet raktak, hogy melegedjenek. Reggel a felújított, tiszta templom füsttel várta a Szent Családot ünnepelni jött híveket.
Komoly félelmeim vannak, hogy egyszer ránk gyújtják a templomot.

Eddig a bejegyzés. Természetesen emberileg mi mindent megértünk, csakhogy hívatlan vendéget nem szolgálunk ki! Még akkor sem, ha úgymond átutazók. Még egyszer szeretnénk emlékeztetni mindenkit arra, hogy a határsávban feltartóztatott, majd visszakísért illegális behatolók nem úgy gondolkodnak mint mi, keresztények. Ők olyan országokból jönnek, ahol mindennapos a terror, a gyilkosság, ahol nem léteznek emberi jogok. Tehát nekik természetes a gyilkosság, a rombolás, a pusztítás, ezeknek az embereknek a többsége katonaviselt, esetleg korábban is bűncselekményeket elkövetett személy. Ebből kell kiindulni, ezt a kérdést alapvetően ebből az alapálláspontból kell kezelni.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük