KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Trump ügyvédje központilag tervezett választási csalással vádolja a demokratákat (videó 📺)

Donald Trump bejelentette, hogy kampányának ügyvédei “nagyon világos és életképes utat mutatnak be a győzelem felé” a demokrata kihívó Joe Biden ellen. A hivatalban lévő elnök többször széleskörű választói csalással vádolta az ellenfeleit. A demokraták tisztviselői és a legtöbb mainstream média elutasította a vádakat, és sürgette Trumpot, hogy engedjen, de ő kiáll az igazságért – írja a Sputnik.

Rudy Giuliani, New York volt polgármestere, Donald Trump elnök ügyvédje a Republikánus Nemzeti Bizottság székházában tartott sajtótájékoztatón 2020. november 19-én, csütörtökön Washingtonban. (AP Photo/Jacquelyn Martin)
Rudy Giuliani, New York volt polgármestere, Donald Trump elnök ügyvédje, a Republikánus Nemzeti Bizottság székházában tartott sajtótájékoztatón 2020. november 19-én, csütörtökön Washingtonban. (AP Photo/Jacquelyn Martin)

Rudy Giuliani, Trump  kampányügyvédje azzal vádolta a Demokrata Párt által irányított főbb csatatér államok vezetőit, hogy összehangolt, “központosított” választói csalási kampányt folytattak.

Rudy Giuliani, Trump ügyvédje elindította a lavinát:
“A választói csalások száma Philadelphiában megtölthet egy könyvtárat”.

“Ami elég hamar kiderült a nyomozás megkezdése után, hogy minden államban hasonló a csalási folyamat. Ez a minta számos államban megismétlődik. Szinte pontosan ugyanaz a minta. Amely szinte minden tapasztalt nyomozó számára az ügyész azt javasolja, hogy központosított helyről érkezett egy terv a választói csalások e különféle cselekményeinek végrehajtására, kifejezetten a nagyvárosokra összpontosítva, és kifejezetten a demokraták által irányított nagyvárosokra összpontosítva, melyek a korrupcióról híresek. – mondta Giuliani, újságíróknak nyilatkozva Washington DC-ben csütörtökön.

Rudy Giuliani, Trump ügyvédje kérdezi az újságírót:
-Kinek dolgozol?
-CNN…

“Konkrétan a pennsylvaniai Philadelphia esetére mutatva Giuliani azt állította, hogy az adott városban a lehetséges választói csalások száma betölthetne egy könyvtárat is. Ugyanezt mondhatjuk el Detroitról is.” – tette hozzá Giuliani, rámutatva az állampolgárok és a választási dolgozók állítólagos illegális tevékenységéről tett esküt tett nyilatkozatokra.

Emellett a világ legjobb választói csalócsapatának felállításával vádolja a Biden-kampányt, utalva a demokrata jelölt látszólagos szóbeli csúsztatására, amelyben azzal dicsekedett, hogy “az amerikai politika történelmének legszélesebb körű és befogadóbb választói csalási szervezetét” gyűjtötte össze. Giuliani azt állította, hogy bár “jók voltak”, mégis “jelentős hibákat követtek el, mint minden csaló, és mi elkaptuk őket”.

Soros neve is előkerült:

Az ügyvédek által ismertetett legfontosabb állítások a következők voltak:

1. A megfigyelőket állítólag megakadályozták abban, hogy megnézzék a postai küldemények felnyitását. Giuliani arról beszélt, hogy sok postai küldeményt anélkül nyitottak ki, hogy a megfigyelők ellenőrizhették volna a megfelelő aláírást, ami kulcsfontosságú védelem a csalás ellen. Ezek a szavazatok szerinte „semmisek”, különösen ott, ahol a borítékokat eldobták, haszontalanná téve az újraszámolásokat.

Ez is érdekelheti:  Moszkva kitart ukrajnai céljai mellett – A Nyugat összecsapni készül Oroszországgal

2. Állítólag a törvényeket sem egyenlő módon tartották be és alkalmazták bizonyos megyékben, az ügyvéd Pennsylvaniát említette példaként, amelynek legfelsőbb bírósága a választások előtt új, laza szavazási szabályokat hozott létre. Giuliani azt állította, hogy több helyen is csaltak a választók számával.

3. Giuliani elmondta, hogy Pittsburgh-ben a leadott ideiglenes szavazatok közül sokat olyan személyek adták le, akik már egyszer leszavaztak. Azt állította, hogy a demokraták kitöltötték azoknak az embereknek a hiányzó szavazólapjait, akik nem mentek el voksolni.

4. A választási tisztviselőknek állítólag azt mondták, hogy ne keressék a hibákat a szavazólapokon, és vonják vissza a szavazólapokat. Giuliani egy olyan tisztviselő nyilatkozatát idézte, aki megesküdött rá, hogy azt mondták neki, hogy ne zárja ki a hiányosságok miatt és ne vonja vissza a szavazólapokat.

5. Giuliani elmondta, hogy Michiganben 60 ember tanúskodott arról, hogy a szavazólapokat gyorsan „előállítják” és kétszer-háromszor megszámolják. Állítólag legalább 60 000, legfeljebb 100 000 szavazólapot érintett az ügyben.

6. A hiányzó szavazólapokat Wisconsinban anélkül fogadták el, hogy először ellenőrizték volna őket. Giuliani megjegyezte, hogy Wisconsin állam törvényei szigorúbbak voltak a hiányzó szavazólapok tekintetében, mint a legtöbb államban, mégis azt állította, hogy Milwaukee területén 60 000, Madison területén pedig 40 000 hiányzó szavazatot számoltak össze anélkül, hogy azt összeadták volna a beérkezett voksokéval és összehasonlították volna a választásra jogosultak számával.

7. Néhány körzetben állítólag több probléma is felmerült, így például előfordult, hogy több szavazót regisztráltak, mint amennyi lakos van. Giuliani szerint szokatlanul sok overvóta volt a körzetekben Michiganben és Wisconsinban.  Állítása szerint ez az oka annak, hogy a republikánusok a Wayne megyei Canvassers Igazgatóságban megtagadták a héten az ottani eredmények igazolását. Azt is mondta, hogy voltak külföldön kívüli szavazók Giorgiában, és olyan emberek, akik kétszer adták le a voksukat.

8. A szavazógépek és a szoftverek állítólag a venezuelai rezsimhez és Soros György baloldali adományozóhoz kötődő vállalatok tulajdonában vannak. Sidney Powell azzal érvelt, hogy az amerikai szavazatokat a tengerentúlon számolják, és hogy a Dominion szavazógépeket és a Smartmatic szoftvereket külföldi érdekek irányítják, algoritmusokkal manipulálva az eredményeket. Powell külön megjegyezte, hogy a Smartmatic tulajdonosai között volt két venezuelai állampolgár, akik állítólag kapcsolatban álltak Hugo Chavez és Nicolas Maduro rendszerével. Az ügyvédi csoport állítása szerint olyan statisztikai rendellenességek voltak, mint például a hatalmas Biden-szavazatok, amelyek csak manipulációként magyarázhatók – ami állításuk szerint a hajnali órákban történt, mivel a szavazatszámlálás elakadt. (A vállalatok vitatták ezeket az állításokat erőteljesen.)

Ez is érdekelheti:  Teljes offenzívát indítottak a lázadó demokraták Joe Biden ellen (videó)

9. Az Alkotmány előírja az elnök megválasztásának folyamatát, ha a szavazás sérült. Jenna Ellis azzal érvelt, hogy a média bitorolta a hatalmat a választás győztesének nyilvánítására. A 68. számú föderalistára hivatkozva azt állította , hogy az elnök kiválasztásának alkotmányos folyamata eljárási biztosítékokkal rendelkezik a korrupció és a külföldi befolyás ellen. Giuliani kijelentette:  Trump győzött, mert a kulcsfontosságú államokban Biden és Trump között jelentős különbség van, közel kétszerese a Trumpra leadott szavazatszám, mint Bidennek. Giuliani olyan bizonyítékokat is bemutatott, amiket eskü alatt tettek, két tanúvallomást is idézett, de hozzátette, hogy a csalásról sokkal több magánszemélytől származnak tanúvallomások és bizonyítékok. Szerinte pert indíthatnak Arizonában, valamint az új-mexikói és virginiai szabálytalanságokat is vizsgálni fogják. Giuliani a médiát is okolta, azzal érvelve, hogy félrevezető információkat szolgáltattak, és engedték, hogy Trump törvényes csapata ellen fenyegetések jelenjenek meg.

Pikáns, hogy az élő sajtótájékoztatót szinte alig néhány csatorna közvetítette és volt, ahol meg is szakították az adást, míg másutt a hanggal akadtak állandó problémák. A legtöbb sajtóorgánum jóval azután kezdett hírt adni az eseményről, miután annak már vége volt, így abból csak kiragadott részleteket tettek közzé.

Közben Donald Trump tette közzé a Twitteren ezeket a hivatalos grafikonokat. Az adatok a választást követő nap alakultak így amikor még Trump biztos fölénnyel vezetett.
Az egyiken Michigan látható amint 6:31 kor a beérkezett 149,772 szavazatból 134,886 lett Bidené.
A másikon Wisconsin ahol 3:42 perckor 143,379 szavazat került fel Bidennak amikor kiderült hogy keményen vesztésre áll.

 

Elég érdekes lesz ezek után a dolog…

Viszont Bidennek azóta sem mennek az összetett mondatok, már azt is elfelejthette, hogy megnyerte a választást…

Forrás: PS, Sputnik, Vadhajtások

NIF

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük