KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Trump kétségbe vonta a WTC elleni támadások hivatalos verzióját

Egy New Hampshire-i kampánybeszédben a korábbi amerikai elnök azt mondta, hogy a Világkereskedelmi Központ elleni támadások nem úgy történtek, ahogy azt velünk láttatják.

Donald Trump korábbi amerikai elnök kijelentette, hogy nincs bizonyíték arra, hogy külföldi erők vettek volna részt a Világkereskedelmi Központ (WTC) elleni terrortámadásokban. Trump a New Hampshire állambeli Laconia városában január 25-én tartott kampánybeszédére hivatkozva közölte ezt csütörtökön a tkp osztrák hírportál. A beszédben a volt amerikai elnök azt mondta:

„Szóval négy évig tartottam a számat ebben a kérdésben, de most már állandóan erről beszélek, nem voltak támadások a WTC (ikertornyok) ellen, nem voltak olyan támadások, mint amilyeneket önök láttak, és nem volt bizonyíték arra, hogy más országok is részt vettek volna benne. … De végül belerángattak minket egy közel-keleti háborúba. … Kilenc trillió dollárt költöttünk, emberek millióit öltük meg, a mi oldalunkon, az ő oldalukon … és mit kaptunk? Semmit. Csak halált és vért.”

Az USA most ismét a Közel-Keleten bonyolódik háborúba. Szégyen az Egyesült Államok külpolitikája

– mondta Trump.

Trump állítólag kezdettől fogva kétségbe vonta azt a hivatalos verziót, hogy repülőgépek okozták a World Trade Center összeomlását 2001. szeptember 11-én. Akkor Trump az ikertornyok összeomlását a Trump-toronyból nézte végig. 2018. szeptember 11-én a WWOR-TV/UPN 9 rádió híradója készített vele egy telefonos interjút, amelyben arra kérték, hogy mint ingatlanszakértő fejtse ki a véleményét a WTC tornyok összeomlásával kapcsolatban. Az aznapi interjúról a Mirror készített egy összeállítást amelyben többek között az alábbiakat idézték Donald Trumptól:

„Nem építészeti hiba volt. A World Trade Centert mindig is nagyon-nagyon erős épületként ismerték. Ne felejtsd el, hogy egy nagy bombát már kapott az alagsorban [egy 1993-as támadásban]”.

„Amikor ezt először megláttam, nem hittem el, mert egy lyuk volt az acélban. Ne feledje, ha valaha is járt ott, a World Trade Centre ablakainak szélessége meglehetősen szűk volt, és nagyon kemény acéllal volt megerősítve az abalakok között.”

„Hogyan tudott egy repülőgép – akár egy repülőgép, akár egy 767-es vagy 747-es, vagy bármi más – hogyan tudott áthatolni azon az acélon?…. Úgy gondolom, hogy nemcsak repülőgépük volt, hanem bombáik is, amelyek majdnem ugyanabban a pillanatban robbantak fel.”

„Mert nem tudom azt elképzelni, hogy bármi is átmenjen azon a falon… A legtöbb épület a liftakna belseje köré épült acélból épül, de ez kívülről épül, és ez egy olyan erős szerkezet volt, amilyen csak lehetett. Majd azután úgy viselkedett, mint egy levesesdoboz.

A Mirror cikke persze azt hangsúlyozza, hogy Trump elméleteit cáfolja a szeptember 11-i merényletekkel kapcsolatos hivatalos vizsgálat. Az ikertornyok összeomlásáról szóló, 2005-ben közzétett szakértői jelentésben a National Institute of Standards and Technology arra a következtetésre jutott, hogy a repülőgépek okozták a tornyok összeomlását.

9/11: A terrortámadás, amely megrengette Amerikát

Ez is érdekelheti:  2001. szeptember 11. és a Pearl Harbor-i provokáció furcsaságai és hasonlóságai

Tény, hogy a 2001, szeptember 11-én történtek számos kérdést vetnek fel, alapjában éppen azt, amit Donald Trump a kampánybeszédében is felemlített. Most már csak az a kérdés, hogy a háttérhatalomnak folyamatosan az orra alá borsot törő korábbi amerikai elnököt, milyen eszközök bevetésével akarják kivonni az elnökválasztás folyamatából. Mert egyelőre úgy tűnik, hogy a jogi vádaskodások és lejárató módszerek nem vezetnek eredményre részükről, hiszen az idő előrehaladtával Trump népszerűsége napról napra nő, és mint tudjuk, ha a Deep State érdekeit veszély fenyegeti, nem riad vissza semmitől.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük