KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

1000 traktor Frankfurtban – blokkolják Németország legnagyobb repülőterét a gazdák

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Gyakorlatilag lehetetlenség gépjárművekkel megközelíteni Németország legnagyobb repülőterét. Frankfurtban a gazdák mezőgazdasági gépeikkel vonulnak a frankfurti repülőtérhez vezető legfontosabb útvonalakon.

Folytatódik a gazdademonstráció Németországban. A Bild azt írja, hogy az A3-as és az A5-ös autópályákon (zeppelinheimi csomópont), valamint a B 43-as repülőtéri körgyűrű zárva le lett zárva. A frankfurti rendőrség korábban már figyelmeztetett az „X”-en, hogy tömegközlekedést kell használniuk azoknak, akik a repülőtérre igyekeznek. A rendőrség arra is felhívta a figyelmet, hogy a demonstráció a délutáni órákig eltart.

A forgalomfékező demonstrációban a Bild információi szerint 2000 traktoros gazda jelentette be részvételét, akik a mezőgazdasági gázolaj adó-visszatérítésének megtartását követelik.

A frankfurti reptérre egyébként rendre érkeznek és onnan indulnak is a járatok, azonban az utazni szándékozóknak számolniuk kell azzal, hogy a reptérre történő kijutás a főbb közlekedési útvonalakon komoly nehézségekbe ütközik.

Kiemelt képen: Gazdák százai akadályozzák traktoraikkal a frankfurti repülőtér megközelítését / Fotó: Jürgen Mahnke /Bild

Ez is érdekelheti:  A németek közölték, hogy senki nem támogatja Macron ötletét - reagálta Kreml is

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük