KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Több mint 10 ezren tüntetnek Londonban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Annak ellenére, hogy a londoni kormányzat is azzal fenyegetőzött, hogy fellép a palesztin-barát tüntetésekkel szemben, London utcáin tüntetők ezrei éltetik a palesztinokat.

Londonban egyes hírek szerint legalább tízezer ember gyűlt össze, hogy a palesztinok mellett tüntessen, válaszul Izraelnek a Gázai övezetben történő fellépésére. Mint az ismert az izraeli erők tüzérséggel és repülőgépekkel intéztek támadást a Hamász palesztin terrorszervezet Gázában található állásai ellen, amivel komplett lakónegyedeket döntöttek romba. Izrael korábban már elzárta a közműveket, sem áramellátás, sem víz nincs a területen, miközben arra szólították fel az ott élőket, hogy hagyják el az övezetet. Erre 48 órát adta az izraeli erők. A gázai területen legalább 2 millió ember él.

Ugyanakkor Európa szerte egyre több városban szerveződnek tüntetések a palesztinok mellett. Ma Londonban bizonyosodott be, hogy hiába a kormány ígérete a tüntetések megakadályozására, van egy bizonyos kritikus tömeg, amelyet már nagyon nehéz kezelni.

Londonban néhány órával ezelőtt ez volt a helyzet:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Fehéroroszországban tarthatják a Crocus elleni merénylet elkövetőinek perét

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük