KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Télen akár áramszünetek is lehetnek Nagy-Britanniában

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Angliában elhalasztják a széntüzelésű erőművek bezárását, mert félnek az ukrajnai háború okozta gázhiánytól

Akár hatmillió brit háztartásban is lehet áramszünet ezen a télen, ha leáll az orosz gázszállítás Európába – írta a The Times vasárnap brit kormánytisztviselőkre hivatkozva.

Az információk szerint a Norvégiából érkező földgázimport mennyisége akár a felére is csökkenhet a következő télen az EU egyre növekvő kereslete miatt. Nagy-Britannia teljes készletének mintegy felét az északi országból szerzi be.

A nagy termelőktől, például az Egyesült Államoktól és Katartól származó cseppfolyósított földgáz szállítása is felére csökkenhet ezen a télen – figyelmeztetett az Egyesült Királyság kormánya, rámutatva a kiélezett globális versenyre az üzemanyag-ellátás területén.

Eközben télen a holland és a belga rendszerösszekötők is megszakadhatnak, mivel a két ország nehezen tudja kielégíteni saját igényeit is.

Az Egyesült Királyság, amely kijelentette, hogy az év végéig megszünteti az orosz olaj importját, most szén- és elöregedő atomerőművei élettartamának meghosszabbításával igyekszik stabilizálni az áramellátását.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Bíróbotrány: az UEFA cenzúrázta Rossi bíráló szavait

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük