KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Tartsd meg a rendet és a rend megtart téged

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Vigyázó szemünket Párizs helyett Washingtonra vessük – indítottam múltkori gondolataimat. Nos, Párizs mégis bejelentkezett s a remény csírája áttörte a hallgatás kérgét.

A PestiTV-ben a napokban hallhatunk egy beszélgetést Jeszenszky Gézával, akit az almájától messze eső faként aposztrofált Stefka István, Jeszenszky Zsoltra, a fiára utalva.

A volt külügyminiszter-nagykövet úr azzal védekezett, hogy ő nem mozdult el semely irányba, ő maradt az, és ott, ahol mindig is állt.
Úgy járt, mint a vizespohár abban a bizonyos bűvésztrükkben. Kirántották alóla a terítőt és mindent amin addig állt, bár kétségtelen, hogy a helyzete nem változott.

Amikor a külügyminiszter úr letette a lábát arra a bizonyos helyre, épp a posztkommunista romokon ébredező, suta piacgazdaság nehezen emészthető világában próbáltuk megérteni, mi is történt velünk.
Valóban, 30 évvel ezelőtt, abból a helyzetből a világ Hegyeshalmon túli része egy tündérkertnek tűnt, lássuk be, mindannyiunk számára.

Szilágyi Ákos grafikája

Abban a kontrasztos világban nem tűnt fel, vagy nem zavart senkit, hogy innen a szürkeségből csillogónak tűnő Nyugat már akkor bokáig el volt rohadva. Mára az ádámcsutkájáig – vagy hogy meg ne sértsük a gyengébbik vagy valamelyik egyéb nemet, a válláig -, kúszott fel ez a rohadás.
A nyugat minden kondíciója, paramétere megváltozott azon kívül, hogy egyelőre még továbbra is ott megy le a Nap.

A francia katonai vezetők és közkatonák nemrég kiadott, százezres tételben aláírt nyilatkozatai, amelyek nem kevesebbet, de egy polgárháború vízióját idézik az évtizedek kontrollálhatatlan bevándorláspolitikája okán, megerősíthet minket a fent említett állításunkban.
Mindannyian tudjuk, hogyan jutottunk idáig, bár nem értjük, hogyan juthattunk idáig.

És, hogy a francia katonaság nincs egyedül a bajában. Friss hír.

Egy levél, amelyet mintegy 120 amerikai tábornok és nyugdíjas katonai vezető írt alá, akik a legsötétebb órákban és helyeken szolgálták Amerikát.

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: Mi lesz, ha nem?

Hosszú lenne a teljes írást ismertetni. (Itt olvasható)

Arra figyelmeztetnek, hogy a nemzet nem élheti túl a Joe Biden elnök által szervezett alkotmány elleni támadást.
„Nemzetünk mély veszedelemben van” – fogalmaznak.
Vörös posztóként mutattak rá a 2020-as választásokra, s az azt követő a jogorvoslati rendszer teljes megbénítására.
Azzal vádolják a demokrata kongresszust, hogy jelenlegi kormányzása alatt az USA kemény baloldali fordulatot vett a szocializmus és a zsarnoki kormány marxista formája felé.

„A jelenlegi közigazgatás diktatórikus módon, teljes támadást indított alkotmányos jogaink ellen. Megkerülve a kongresszust, Biden több mint 50 végrehajtási parancsot írt alá, sok közülük megfordítja az előző adminisztráció hatékony politikáját és szabályozását” – írták.
Innen ez nekem gyanúsan rendeleti kormányzás. Ennek töredékéért diktatúrázták Magyarországot a közelmúltban a nagyon független hazai és világsajtó munkatársai.
A fenti ügyben mintha elakadt volna a szavuk. Mintha felfüggesztették volna a függetlenséget.

Mexikó szerint pedig Bidenék „egyfajta puccsot” segítenek elő az országban a Korrupció és a Büntetlenség ellen nevű csoport pénzügyi támogatásával. Ez a korrupcióellenesség az EU-ban is egy kivont kard, ha bizonyos országok kerülnek szóba.
Trump szerint pedig Biden alatt a világ egyre erőszakosabb és instabilabb. A Közel-Keletet és Ukrajnát figyelve nem csodálkozunk a félreállított, rendpárti elnök kijelentésén.

A Nyugat elfelejtette a valaha jól ismert mondást.

Tartsd meg a rendet és a rend megtart téged.

Vigyázzunk saját rendünkre!

Szilágyi Ákos

Elhangzott: Karc Fm Paláver 2021. 05. 12.

Kiemelt kép: sfwallpaper.com

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:

Kéri “tanár úr” és a populizmus

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük