KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szorul a hurok Hunter Biden nyaka körül: akár tizenhét év börtönt is kaphat

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ártatlannak vallotta magát csütörtökön a Los Angeles-i szövetségi bíróságon az adócsalással vádolt Hunter Biden, Joe Biden amerikai elnök fia – jelentette a CNN hírtelevízió.

Hunter Biden ellen decemberben amiatt emeltek vádat, mert a 2016-2019-es pénzügyi időszakban nem fizetett be 1,4 millió dollárt. Az 53 éves üzletember, aki állítása szerint leküzdötte a kábítószer- és alkoholfüggőségét, az újraválasztásért indulni kívánó apja republikánus ellenfeleinek kiemelt célpontja, akit a demokrata párti elnök Achilles-sarkának tartanak.

Az igazságszolgáltatás azzal vádolja, hogy

„adófizetés helyett milliókat költött extravagáns életmódjára”.

A vádirat emellett kikér a kábítószer-fogyasztására, csakúgy, mint hölgykísérőkre, luxusautókra és öltözékekre költött kiadásaira.

Hunter Bident az ügyben akár tizenhét évi börtönnel is sújthatják.

Biden ügyvédje, Abbe Lowell kijelentette, hogy védence befizette az adóhátralékot, és a vezetékneve miatt folyik ellene üldözés. Az elnök fia, aki nyilvánosan beszélt a kábítószer-fogyasztásáról, soha nem volt állásban a Fehér Házban és apja kampányában sem vett részt. Hunter Biden ártatlannak vallotta magát a Delaware államban illegális fegyvertartás miatt ellene folyó eljárásban is.

 

Kiemelt képen: Joe Biden amerikai elnök és fia, Hunter Biden (Fotó: Drew Angerer/Getty Images North America/Getty Images via AFP)

Ez is érdekelheti:  Ukrajna kész az USA oldalán harcolni Irán, Kína és Észak-Korea ellen

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük