KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Adócsalás miatt is vádat emeltek Hunter Biden ellen

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A szövetségi ügyészség másodszorra emelt vádat Hunter Biden ellen, ezúttal azzal vádolják az Egyesült Államok elnökének fiát, hogy 2016 és 2019 között legalább 1,4 millió dollárnyi adót nem fizetett be – írja a BBC.

A három bűncselekménynek és hat vétségnek minősülő összesen kilenc vádpont között szerepel az adóbevallás és adófizetés elmulasztása, a hamis adóbevallás és az adómegállapítás elkerülése is.

Ha elítélik ebben az ügyben, akár 17 év börtönbüntetést is kaphat.

Hunter Biden ellen először idén szeptemberben emeltek vádat tiltott fegyverbirtoklás miatt Delaware államban. Joe Biden elnök 53 éves fia már ártatlannak vallotta magát ebben az ügyben.

A Biden csemete ellen 2018-ban indult nyomozás adó-bűncselekmények gyanújával, ami később a tiltott fegyverbirtoklás ügyével egészült ki.

Idén júniusban vádalku keretében Hunter Biden a bíróság előtt bűnösnek mondta magát két kisebb súlyú adóbűncselekmény vádjában. A vádalku részeként elkerülte volna a börtönt, a fegyverbirtoklási ügyében pedig nem is állt volna bíróság elé. A bíró ugyanakkor júliusban váratlanul elutasította a vádalkut, ezt követően történt meg a vádemelés Delaware államban a tiltott fegyverbirtoklás miatt.

Ez is érdekelheti:  Hiteles a német tisztek Krími híd elleni támadásról szóló hangfelvétele

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük