KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szilágyi Ákos a PS-nek: 2006-ban már kiásták az árkokat, mi csak vissza szeretnénk temetni egy kicsit (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Szilágyi Ákos, a Memento 2006 emlékmű tervezője, ötletgazdája volt a Mi kérdezünk vendége, aki az akkori rendőrterror áldozatairól emlékezne meg az alkotással. Szilágyi az emlékmű megvalósítása érdekében aláírásgyűjtést indított az alairas.magyartrikolor.hu internetes oldalon, ahol előzetes látványterv is megtekinthető.

A 2006-os események legismertebb áldozata, Nagy László – akinek közvetlen közelről lőtte ki a szemét egy rendőrruhás személy – sajnálatos módon 2022-ben elhunyt. Korábban Niedermüller Péter, Erzsébetváros DK-s polgármestere arról beszélt, hogy teljesen felesleges megemlékezni a 2006-os eseményekről, mert meglátása szerint nagyon különböző magyarázatok vannak arról, hogy mi történt 2006-ban, és egy ilyen szoborral további árkok keletkeznének a magyar társadalomban. Szilágyi Ákos erre úgy reagált: 2006-ban már kiásták azokat a bizonyos árkokat, és ők csak vissza szeretnék temetni, amennyire lehet.

A Memento-emlékmű tervezője beszélt a PS-nek a “független influenszerek” legutóbbi tüntetéséről, ahol ő maga is jelen volt, továbbá véleményt mondott Magyar Péter kormányellenes támadásairól is.

Ez is érdekelheti:  Szijjártó Péter: Több magyar állampolgár jelentkezett az izraeli nagykövetségen az éjszaka folyamán

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük