KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Szétszedték az Orbánt szapuló német újságírót a kommentelők

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Franz Josef Wagner, a Bild kolumnistája árulónak minősítette Orbán Viktort az olajembargós magyar álláspont megvédése miatt. Szerinte Orbán miatt az európai egységen repedések keletkeztek, ezért „többé nem barát”. Véleményét korábban nem látott kommentcunami követte, a lap több ezer olvasója egyértelműen kiállt Orbán Viktor politikája mellett.

„Az árulás a barátok elárulása. Azzal, hogy nemet mondott az olajembargóra, Orbán Viktor, Magyarország elnöke elárult minket Putyinnak” – kezdte gondolatmenetét Franz Josef Wagner, a Bild újságírója véleménycikkében.

„Ki ez az áruló?” – kezdetű személyeskedő mondatai után véleménye megerősítésére Robert Habeck német zöldpárti gazdasági miniszter állítását is becsempészte írásába, miszerint „alattomos” Orbán Viktor viselkedése, mivel csak a saját országát nézi és olcsó olajat akar.

Wagner az érvelésre azzal még rákívánt erősíteni, hogy Orbán „megtiltotta, hogy magyar területen keresztül fegyvereket szállítsanak Ukrajnába”, hozzátéve azt, hogy a magyar miniszterelnök „menekülteket alig fogad be”.

„A saját népünkre gondolni most már árulás. Érdekes tézis. Szeretnék egy ilyen államférfit!” – a kommentelők szétszedték Wagnert

https://www.facebook.com/bild/posts/pfbid02jGwYzigNejVkMKNfg4ZK32gx2iopkhBw8Lj7NyJwje8JURQadXmL885rR355EhCil

„Mielőtt ilyen rágalmazásokat ír az újságíró, Budapest helyett Berlint kellene nézni… Orbán azt teszi, amire az emberek megválasztották” – írta egyikük.

A kommentáradat ilyen és ehhez hasonló olvasói véleményekkel folytatódott:

„Mi ez a hülyeség? Örülni kell, hogy van még egy olyan ország, mint Magyarország, ahol tiszta a józan ész, a többi uniós ország csak polgárellenes politikát folytat.”
„Ez a kijelentés önmagában is szemtelenség! Őt nem érdeklik az uniós machinációk, ő mindenekelőtt a népéért cselekszik. Sajnos a politikusaink ezt teljesen elfelejtették. Nem érdekli őket, hogy a saját népük hogyan boldogul. Ez már régen elment. Az elmúlt 10 évben a dolgok csak romlottak.”
„Nem! Orbán több mint jogosan a népére gondol! Politikusaink elárulnak minket, feláldozzák polgáriakat a brüsszeli bürokrácia oltárán!”
„Az egyetlen, akinek úgy tűnik, maradt józan esze. A mi kormányunk naponta elárul minket.”
„Orbán olyan államfő, aki először az állampolgáraira gondol. Aztán jönnek a többiek. Ennek így kell lennie.”

„Itt a hozzászólások több mint 99 százaléka Orbán mellett van… ez elgondolkodtató lehet az újságírónak!

Orbán sok területen gondol a népére. Magyarországon nagyon biztonságosan lehet élni. Ez itt már régen elmúlt!”

Hirado.hu

Ez is érdekelheti:  Felháborodtak az ukránok Zelenszka kijelentése miatt

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük