KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Stoffán György: Miért a Fideszt választom április 3-án?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

Először is tisztázni kell valamit. Április harmadikán nem szavazunk, hanem VÁLASZTUNK. Két lehetőségünk van: A magát baloldalinak és liberálisnak nevező, hazaáruló ellenzék vagy a nemzeti keresztény, a társadalom pártáján álló Fidesz.

Az ellenzék, mint azt botcsinálta miniszterelnök-jelöltjük is elmondta, bolsevikokból, liberálisokból és fasisztákból áll. Ez a három eszmeiség azonban a történelem során bebizonyította, hogy nem a nemzet és a haza szolgálatában áll, hanem egy nemzetidegen, keresztényietlen és gyűlölködő eszme szolgálója, amely eszme mindenkit ellenségének és kiirtandónak tart, aki nem vele ért egyet. Most, a választási kampány idején és előtte, a parlamenti ülések alatt is bizonyította ez a s három, kéz a kézben járó szellemiség, hogy messze állnak az egykori európai szalonképességtől, a normális emberi magatartásoktól, a politikusi alázattól, a nép szolgálatától. Számukra csak hatalom-, és pénzszerzési lehetőség, ha bekerülnek a Parlament falai közé, s elfoglalhatnak olyan bársonyszéket, amely, mint a mesebeli varázspálca, ontja a pénzt a számukra. Már a kampány alatt is sötét jövőt vázoltak fel, így semmi pozitív változást nem ígér az általuk, önmaguknak remélt győzelem. Háborúba akarják sodorni az országot, ami gyermekeink és unokáink halálát okozná. A Don-kanyar rémisztő emléke sejlik föl, amikor idegen pénzügyi érdekek mentén, fiatal magyar életeket, magyar vért akarnak bársonyszékeikből odalökni egy bűnöző vezetésű ország háborújába, gyilkosok és szadisták, drogfüggő oligarchák és keresztényellenes vadállatok védelmében. Számukra az emberi élet semmit nem számít, mint azt megtapasztalhattuk Cohen Béla, Szamueli Tibor – 1919., Rosenfeld Mátyás, Kádár János – 1945.-1990. és Gyurcsány Ferenc –2006., regnálása idején. Tehát, ha utálnám a Fideszt és Orbán Viktort, akkor sem szavaznék egy, a Teremtés logikája, és az emberi lét normalitása ellen harcolókra. Pártfüggetlenül.

Miért nem említem a Mi Hazánkat, mint lehetőséget?

Említeném, ha a Mi Hazánk e választási kampány idején tisztességesen viselkedett volna. Mit értek ezen? Azt, hogy a nemzeti egység ellen generálnak érzelmeket, ugyanazokkal a hazugságokkal, amelyek a fent említettek forgatókönyvében szerepelnek. Egy háborús helyzetben a baloldalnak nevezettek mellé állni és ebben a szellemiségben egy liberális lapnak nyilatkozni, olyan erkölcsi értékvesztés, amely után nem kell kommentár. Tóth (Toroczkai) pedig ezt tette. Tehát, arra a szintre süllyedt a bevallott Fideszellenességével, amely szinten a fent említettek állnak. Kizárt tehát, hogy tisztességes magyar ember, egy, a baloldal választási győzelmét remélő és annak örvendő pártra szavazzon a nemzeti egység helyett.

Ez is érdekelheti:  Fico: A Nyugat a „legrosszabb forgatókönyvet” készítheti elő Ukrajnában
Miért csak a Fidesz?

Nem vagyok mindennel elégedett, amit a Fidesz tett és tesz. Hibák, sőt bűnök is nyomasztanak, de ezek társadalompolitikai, személyi, eszmei bajaim a Fideszt illetően. Nem érintik az ország jövőjét, és azt a bizalmat, amelyet érzek dr. Orbán Viktort és prof. dr. Kásler Miklóst illetően. Ugyanis e két emberben jelenik meg az a szellemiség, az a jövőkép, amely biztonságérzetet ad. Ennek a két embernek a szellemisége garancia arra, hogy Magyarország bármilyen világpolitikai helyzet alakul is a jövőben, a magyar nemzet megmarad, fejlődik és erősödik.

Orbán Viktor miniszterelnökként zseniális politikus, aki mindenek felett a magyarság megmaradását és biztonságos jövőjét építi olykor a pengeélen, és olyan politikussá nőtte ki magát, aki előtt – ha fog csikorgatva is –, de meghajolnak a világkormányt és egyesült Európát álmodó ostoba és öngyilkos európai politikusok. És ez a méltóság, ez a nemzetközi megbecsültség, ez a tudás és előrelátás a garancia minden magyar számára.

Kásler professzor úr személye más aspektusból nélkülözhetetlen a magyar jövő szempontjából. Ő a magyar keresztény múlt és jelen logikája alapján dolgozik, emberséggel és megkérdőjelezhetetlen keresztényi elhivatottsággal. A magyarságkutatás, az Isten-hitbéli bástyaépítés ma nem pártkérdés. Ahogy a választás sem az.

Azért választom tehát a Fideszt, mint pártot, mert nincs a szavazólapon dr. Orbán Viktor és professzor dr. Kásler Miklós neve. Ma pártokat jelölünk meg szellemiség, eszmei irányultság és személyek nevei nélkül, ami a demokráciának nevezett valamiben kissé igazságtalan és pártelköteleződésre enged következtetni.

Ha viszont, felülemelkedünk a pártszimpátia alantas szellemiségén és a nemzet ügyét, a nemzet, a fiatalok és a haza érdekeit tekintjük, akkor felül tudunk emelkedni az emberi létünkből fakadó irigységen, kapzsiágon, gyűlölködésen, és a családunkat, gyermekeink lehetőségeit és életét garantáló pártra adjuk voksunkat.

Engem nem érdekel a jobbról és balról jövő és az emberi – imént említett – rossz tulajdonságokra építő politizálás, nem érdekel ki, mit és hogyan lopott, vagy miből gazdagodott meg, ki milyen eredményeket vindikál magának a kampány idején, s ki, hogyan, honnan és miből szerezte a pénz a kampányára… Engem a hazám, a családom, a hitem szabadsága és biztonsága érdekel.

És mert nincs két név – Orbán Viktor és Kásler Miklós – a választási íven, így a fentiek szerint és alapján a Fideszt választom. A béke, a biztonság, a megmaradás, a vallásszabadság és a gyarapodás egyetlen, ma választható lehetőségét… És ezt javaslom azoknak is, akik leragadtak a pártoskodás mindent felőrlő szellemiségénél. Emelkedjünk felül a pártok hazug ígéretein, és gondolkodjunk el a lassan idehallható ágyúdörgés közepette a ránk váró jövőn… Csak egy X-en múlik az élet, egy X-en múlik a biztonságos jövő, és négy X-en gyermekeink erkölcsi, szexuális tisztasága…

Ez is érdekelheti:  Von der Leyen kristálytisztán megmondta, egy nép van, egy birodalom és egy vezér – a V4-nek meg vége

Ezért választom a Fideszt… Kérem, tegyen így Ön is!

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük