KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Stoffán György: Fajelmélet újratöltve, avagy dr. Orbán Viktor esete a hiénákkal

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nem szoktam saját, kellemetlen élményeimről írni, de most valami hasonlóságot érzek a rendszerváltásnak nevezett néphülyítés és a mai európai politika között.

Abban az időben a naivabb társadalmi réteg, így én magam is, reménykedtem egy normális, magyar rendszerváltásban, és akkor még nem feltételeztem aljasságot és embertelenséget a luxusban élő és irigyelt Nyugat részéről. Azt hittem, azt hittük, a magyar történelem legsötétebb korszakát, az 1944. október 15-től 1989-ig tartót hagytuk magunk mögött. Aztán jött az SZDSZ, amely mind a kereszténységet, mind a magyarságot megkérdőjelezve indult el a politikában, ám azt sem sejtettük, hogy mindezt egy forgatókönyv szerint teszik, jó ezüstökért cserébe.

És beindult a rendszerváltó kormány működése. Antallék eladtak a Nyugatnak mindent, ami a magyar nép háború utáni véres verejtékével teremtődött meg ebben az országban, és igyekeztek mindenben a Nyugat kedvébe járni. A Nyugat egyik képviselője már akkor is a Mazsihisz volt, amelynek követelésére újságírókat jelentettek fel románellenesség, vélt antiszemitizmus miatt, de paralel aláírták az alapszerződéseket is, amelyekben lemondtak a Párizsban elorzott magyar területekről és annak magyar lakosságáról… hát, így kezdődött az, aminek ma szedegetjük az átkozottul keserű gyümölcseit.

A bírósági feljelentések, bár alaptalanok voltak, mégis a különböző bíróságok körmük szakadtáig igyekeztek valamit találni, amellyel a Nyugat és a Mazsihisz seggét véresre nyalhatták… volna. Ám, nem találtak.

Szerencse ebben a hároméves vesszőfutásban az, hogy a két zsidó „zseni”, Landeszman főrabbi és Zoltai egy interjúban „bölcsen” megállapították, hogy ha a zsidó kultúra nem lenne, akkor a „bőgatya és a fütyülős barack” maradna mindössze a magyar kultúra. Nos, a világ melldöngető magyarsága nem volt képes felfogni, mi is hangzott el, de hárman feljelentettük ezt a két gyalázkodót. Egy Európából, egy Amerikából és szerénységem… Bár, Nyilasi ügyész kijelentette, hogy a főrabbi és a Mazsihisz igazgatója által adott interjúban elhangzottaknak nincs alanya (neki a magyar nemzet nem volt alany!), az úgynevezett Szent Korona pernek másodpercek alatt vége lett. Persze, annak a pernek a súlya máig(!) kihat harminc év után is, hiszen még a jobboldali – egykor kommunista, majd liberális – kollégák szerint is én egy antiszemita, fasiszta, irredenta újságíró volnék… A skatulya a Mazsihisz kérésére bezáródott. Hasonlóképpen jártak többen is abból a korból. A bűnünk a haza, a nemzet védelme, és az együttélés békéjének a megteremtésére tett kísérlet volt. Ez azonban nem fért bele abba a nyugati – amerikai – forgatókönyvbe, amely pontosan a káoszra, a gyűlöletre és az emberi tulajdonságok legrosszabbjaira épül.

Ez is érdekelheti:  Magyaródy Szabolcs Stoltenbergnek írt nyílt levele a Nyugat magyarok elleni gyűlöletéről

Az 1988-1989-es években újra kellett teremteni a nemzeti újságírást, s aki akkor, abban részes volt, azt mind a jobb, mind a baloldal kiközösítette, eltávolította, s máig vádolja, rágalmazza a már a miniszterelnököt is elért vádakkal, rágalmakkal.

Elindult egy olyan aljas és körmönfont támadás, amiben, ha nem tart össze a nemzet, akár belebukhat a kormány. Mert ma Orbán Viktor a fajelmélet újjáébresztője a nyugati parancsra mintegy marionettfiguraként ugráló hazaárulók szerint. Ma Orbán Viktor náci, mert szándékosan belemagyarázták a tusványosi beszédébe egyetlen árva szón keresztül azt, amit akarnak, amiből parancsra cirkuszt kellett csinálni. Az egykori náci Németország beteg agyú politikusaitól kezdve, a magyar Elenáig, mindenki farkast kiált, és az abnormális világ még vevő is arra, amit mondanak. A jobboldali újságírók is távol tartják magukat az ügytől, hiszen nem egyszerű például az áruló Hegedűssel szemben megvédeni Orbán Viktort… Pedig, a „nagy” megmondóknak elsődleges kötelességük volna, hogy teleharsogják a médiát ezzel a végtelen nagy aljassággal, amit ma Orbán Viktorra szór a jobbos és balos médiumok sokasága… Persze, a jó melldöngető jobboldali kollégák még nem látják a következményeket, így lapulnak, mint a szar a fűben! Hiszen, nekik ez is szerencsejáték… és nem látják még a Joker-t.

Mi, akik kiállunk Orbán Viktor mellett, soha nem kaptunk ezért egy fillért sem, és nem is vártuk el a honorálást. Talán Orbán Viktor sem szeret bennünket, de ez mit sem számít. Ha Orbán Viktor elbukik az emberi aljasság és a parancsvégrehajtók munkássága miatt, akkor Magyarország bukik el! Ezt pedig minden józan, normálisan gondolkodó ember látja és nem hagyhatja!

Az utolsó csepp, amiért e sorokat lejegyeztem, Hegedűs Zsuzsa minősíthetetlen árulása. Talán most elválik a szar a májtól és világos lesz, kire és hogyan számíthat Magyarország miniszterelnöke. És ezen kevesek összefogása és összetartása ma sorsdöntő lehet!

Ez is érdekelheti:  Háború kezdődött ellenünk? - avagy, nyolc évtized múltán ismét támad a vesztünkre törő “szövetséges”?

Mert mi nem akarunk más, afrikai, arab fajokkal keveredni. Mi, keresztény Magyarországon akarunk élni és ezt akarjuk átadni gyermekeinknek és unokáinknak. Ebben a küzdelemben pedig nem a Mazsihiszt és Hegedűst vagy a milliárdos, hazudozó, bolgár politikusnőt, hanem Orbán Viktort követjük, támogatjuk. És javaslom minden magyarnak – aki nem akar rabszolga, szegény és eltaposott lenni –, hogy álljunk ki a Miniszterelnök mellett és vessük ki magunk közül mindazokat, akik a magyar megmaradás, a magyar kultúra és a magyar lét ellen küzdenek. Mert a háború most elkezdődött!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen Pálinkás István, Jurák Kata és Stoffán György / fotó: Czeglédi Andrea

 

Kapcsolódó:

Hegedüs Zsuzsa tovább élezi, Hitlerezik, Sztálinozik

Íme Orbán Viktor válaszlevele Hegedüs Zsuzsának!

Orbán “tiszta náci szövege” miatt lemondott Hegedüs Zsuzsa miniszterelnöki megbízott

 

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük