KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Stoffán György: Bergoglio elvtárs a Lenin-i úton…

Ezt és ezt, a linket egy órán belül, nyolc papbarátom küldte meg nekem. Megnyitva azokat, nem hittem a szememnek. Őszentsége, Bergoglio elvtárs immár teljesen nyíltan elismeri kommunista szellemiségét, és azt magyarázza el, hogy a marxizmusnak és a kereszténységnek ugyanazok a céljai. Igazak tehát, azok az állítások, amelyek szerint az argentin érsek kommunista, s ennek tudható, hogy a kétezer esztendős krisztusi egyházat röpke tíz év alatt úgy verte szét, mint Rejtő regényeiben a kikötői kocsmákat szokták szétverni a kellemes hangulatban szórakozó kegyesrendi matrózok.

Bergoglio azzal, hogy a marxizmust emlegeti, véglegesen lejáratta magát, jezsuitaságát, s ettől kezdve bármit mond, azt kommunista mivoltának árnyéka lengi be. Minden teológiai vita építő jellegű is lehet, ám az a rombolás, az a krisztusi parancsokkal ellentétes tanítás, amelyet az utóbbi időben ez az argentin püspök megengedett magának, az valóban a kommunista szellemet idézi, mert többet árt a kereszténységnek, mint a francia forradalom, amelyből táplálkozik, említvén a szabadság, egyenlőség, testvériség önmagával is ellentétes, de a nemzetközi liberalizmus és kommunizmus által ünnepelt szellemiségét.

Bergoglio elvtárs filozófiai és egyháztörténeti ismeretei körülbelül a Magyarországon foxi-maxinak ismert kommunista pártegyetem színvonalát is alulmúlja, hiszen a hozzá hű papok és püspökök, valamint a hívek lelkét viszi szellemi és lelki kordén a pokol felé. Azt a sátáni szellemet, amely Marxhoz, Engelshez és Leninhez köthető, semmilyen szempont alapján nem lehet a katolikus egyház partnereként, a kereszténységgel egy célt szolgáló szellemiségként emlegetni, azt egy lapon említeni a Krisztus alapította egyházzal. Ezt korábbi pápai bullák is megerősítik, elrendelik!

ITT és ITT

Ugyanis, a marxizmus egyik égbekiáltó bűneként cca. százmillió ember meggyilkolását tartjuk számon, akik között papok, püspökök, hívő keresztény emberek milliói szenvedtek és haltak meg. Lenin a marxizmusra hivatkozva kijelentette, hogy Isten nincs, az egyházat pedig el kell söpörni, mert az a népek ópiuma. Továbbá Moszkvában bíróság elé állították a szerintük nem létező Istent, akit a vádlottak padján a Szentírás képviselt, majd az ítéletet az ég felé fordított fegyverek lövéseivel hajtották végre.

Ez is érdekelheti:  Így vert át mindenkit Magyar Péter

Ha csak Szántó Konrád ofm vagy Hetényi Varga Károly, az egyházüldözés áldozatait összegző könyveit forgatjuk, több száz pap és püspök szenvedéseiről kapunk szomorú képet. A nyilas és a kommunista diktatúrák, azaz a nemzeti szocialista és a nemzetközi szocialista ámokfutása kihat mai korunkra is, hiszen 1945-től olyan keresztényellenesség zúdult Magyarországra, amely napjainkban és érezteti a hatását az oktatásban, a papok létszámában, az egészségügyben és fiatalságunk erkölcsi, szellemi színvonalában.

Aki Bergoglio elvtárs mostani kijelentéseit megpróbálja pozitív színben feltüntetni, megmagyarázni, vagy az engedelmességre hivatkozik, netán a magyarok iránti szeretetére apellálva elfogadja a marxizmust példaként említő kijelentéseket, az pont olyannak tűnik, mintha bármelyik főpap Hitlert és a nemzeti szocializmust éltetné és nevezné a kereszténység partnerének.

Bergoglio, egy hónapon belül immár a második Isten-ellenes megnyilatkozást tette ezzel…

Vannak tehát elvek és szellemiségek, amelyek semmiképpen sem követendők. A mi dolgunk kérni a Szentlelket, hogy Bergoglio után olyan pápa legyen egyházunk és a keresztény világ élén, aki a Bergoglio által Krisztus, azaz, az egyház testén ejtett sebeket begyógyítja. Hiszen a pápaság örök… a személy viszont – Istennek hála – mulandó!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Kiemelt képen: Marx, Engels, Lenin, Sztálin, Mao / illusztráció

A katolicizmus igazi reformációja

Nyílt levél Ferenc pápának

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük