KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Stoffán György: A felbujtás, a vádaskodás és a hazudozás, mint szánalmas eszköztár – Nyílt levél Nicolae Patrubaninak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Domnu Presedinte Nicolae Stefan Patrubani!

Az ön környezetében is aggódnak a Magyarok Világszövetségéért. Éppen ettől az aggódástól vezérelve küldte meg nekem egyik közvetlen munkatársa azt az ön által írt, titkosnak szánt körlevelet, amelyben ön konkrétan és több bekezdésben is hazudik még azoknak is, akik ön mellett maradtak ilyen-olyan lelkes elképzeléseik okán, de alábbi leveléből az is kitűnik, hogy legfőképpen az ehhez hasonló félrevezető magatartása lehet az oka annak, hogy csak ennyien… a legjobbakat már önkényesen, igazi diktátorhoz illőn, eltávolította ebből a szervezetből…  Az alábbi levelet pirossal kiegészítem, hogy az olvasók is lássák az ön felháborító munkásságának e pici szegmensét. Hiszen ön, nem tudom minek képzelve magát áll, egy lerongyolódott és ön által húsz év alatt semmivé tett civilszervezet élén… Ön Magyarországra Nicolae Stefan Patrubani néven települt át, állampolgárságot kérése ellenére, ki tudja miért nem kapott, én pedig nem családfakutató vagyok, tehát, a papíron szereplő adatok alapján románnak nevezem önt. De lássuk a levelet…

Magyarok Világszövetsége Elnök a(z) gmail.com domainen keresztül  2022. ápr. 13. 19:28

címzett: Magyarok; titkos másolat: én

Kedves Tisztségviselő Társaim!

Magyar Testvérek!

Rájár a rúd a Magyarok Világszövetségére mindig, amikor Magyarországon választások zajlanak. Nincs ez másként az idén sem.

Azt a szerepet, amelyet – minden kétséget kizáróan a magyar kormányoldal megbízásából – korábban egy K.K. nevű egyed játszott, azt most egy Stoffán nevű bértollnokra osztották. Ön a kormányt vádolja azzal, hogy embereket bíz meg az ön létszámában is jelentéktelen civilszervezetének bomlasztásával. Bértollnoknak nevez olyan embereket, akik magyar lelkiismerettel az ön politikailag sem értékelhető magatartását és az MVSZ tönkretételét bírálják. Mint látjuk, kötelességtudóan végzi a rábízott feladatot. Meg is védik ellenszolgáltatásként. Az a büntető per, amelyet lehazaárulásozásunk miatt indítottunk, három és fél éve zajlik, és még első fokon sem hirdettek ítéletet. Azt a bírót, aki átlátni tűnt Stoffán hazugaságain, azt Stoffán a világhálón kitámadta, és nem őt marasztalták el emiatt, hanem a bírót cserélték le.

Ön a független magyar bíróságot sem kíméli, azt lejáratja, és hazudik a bírósági eljárással kapcsolatban, de nem mond igazat akkor sem, amikor azt állítja, hogy a lehazaárulózásért jelentett föl. Ilyen tétel nincs a magánvádas feljelentésben. Az, hogy az ön háziprókátora megpróbált az ügy korábbi bírájával a tárgyalás előtt négyszemközt beszélni, az nem a bírónőt, hanem az ön fiskálisának erkölcsi színvonalát minősíti, és nem gondolom, hogy ezért cserélték le az eljáró bírónőt. Tehát, ha valaki nem önnek ad igazat, az Fideszes bértollnok, Fideszes járásbíróság stb… ez a feltételezés pedig, önt minősíti.

Ez is érdekelheti:  Idén is elindul az 1848 méteres trikolór és a 400 méteres székely zászló

Stoffán az idén legalább öt ízben jelentetett meg olyan írást, amely súlyosan becsületsértő, és amelyekben visszatérően románnak nevez engemet. Szinte kivétel nélkül a Magyarok Világszövetségét is tételesen említi és blamálja azzal, hogy „román” elnöke van. A legfrissebbet tegnap, Nicolae Patrubani (MVSZ) gyalázatos üzenete Orbán Viktor kormányzása elé címmel tette közzé saját blogján (Nemzeti Napló), az Internet Figyelőn és a Facebook-on.

Ön meg hazudik, amikor ellenem hangolja maradék tagságát, azt állítva, hogy magát a szervezetet blamálom, amikor az ön állampolgárságának megfelelően önt „románozom”. Felhívnám a figyelmét arra, hogy románnak lenni épp úgy nem szégyen, mint nekünk magyarnak lenni…

Alább bemásolom az irományt, és emlékeztetésképpen a magam írását is, amely ürügyül szolgált erre a mostani gyalázkodására. Azért is másolom ide az én írásomat, mert látnotok kell, oly becsületsértő irományában több helyen is olyasmit tulajdonít nekem, amit az én írásom nem tartalmaz.

Önnek kedvenc kifejezése a gyalázkodás. E szó értelmét keresse ki a magyar értelmezőszótárban, mert szerintem nem érti magának a szónak az értelmét. Cikkemben semmilyen gyalázkodás nincs. Mindössze azt kifogásoltam, hogy ön a magyar választókat semmire sem becsüli, hiszen azok ön szerint, egy diktátort választottak meg április harmadikán. Szeretném megjegyezni, hogy diktátor az a Nicolae Ceausescu volt, akit ön a kommunista pártban szolgált az utolsó pillanatig, Romániában. Ami az ön írását és az abban foglaltakat illeti, teljesen világos, hogy ön mit rejtett el a sorok között. Nem kell ahhoz különleges tudás vagy logika, hogy elemezzük egy sértődött, önmagát a valóságosnál sokkal többre tartó civilszervezeti vezető gondolatait, véleményét.

Én tudok vitázni, és szoktam is. Meg tudom védeni magamat. De védekezésre képtelen vagyok, amikor románnak neveznek. Azzal, hogy tagadom, hogy az lennék, azzal nem jutok messzire az avatatlan olvasók szemében. Ezért arra kérlek Benneteket, hogy írjatok kommenteket a Stoffán-iromány alá, és bizonyítsátok Ti, hogy ki és mi vagyok. Magamért mindig jót állok. Így akkor is, amikor azt mondom, hogy felmenőim között hetedíziglen nincs román.

Mint említettem már, nem vagyok családfakutató. Tehát, csak dokumentumok alapján tudom megállapítani, hogy ki milyen állampolgár. Ön hergeli a tagságát, hogy írjanak ön mellett hozzászólásokat a cikkem alá. Ez sikerült is. Volt ott zsidózás, Fideszezés és minden, ami önt és kis politikai párttá alacsonyodott civilszervezetét jellemzi. Kérem, fogja fel: Az MVSZ-nek ma már nincs jelentősége a nemzetegyesítés korában, amikor kormányszintre emelkedett ez az irányvonal. Önnek le kellene mondania és egy új vezetésnek a kormány nemzetpolitikáját kellene követnie és támogatnia, nem pedig diktátorozni, és ezzel a magyar választókat is megalázni. Ez a szervezet Csoóri Sándor idejében volt az, aminek lennie kellene ma is, ám ez, az ön román kommunista múltjával, kormányellenes gyurcsányista szemléletű vezetésével lehetetlen. Mi már akkor is a nemzetért és az elcsatolt nemzetrészért dolgoztunk, amikor ön, a román kommunista párt elkötelezett tagjaként, Ceausescu diktatúráját szolgálta. Mondjon le kérem az MVSZ vezetéséről! Ne blamálja tovább saját személyével ezt, az egykor lelkes magyar politikusok által alapított szervezetet.

Ez is érdekelheti:  „Szentlélek Isten szállj le ránk”… és mégis marakodunk…

Egyben arra kérlek Benneteket, hogy olvassátok el kétszer esetleges hozzászólásotokat, azért, hogy még véletlenül se maradjon benne betű-, vagy helyesírási hiba, elütés. Az rossz fényt vetne ránk. Ha megteszitek, értesítsetek megjelenéséről engem is.

Ez utóbbi felszólításnak sajnos, nem minden kommentelő tudott maradéktalanul eleget tenni…

Lévén, hogy azzal vádolják „román” elnöke van, gondolom, hogy a Magyarok Világszövetségének Elnöksége is érintetté válik, és meg kellene egy közös nyilatozattal szólalnia. Azt is meg kellene fontolnia, hogy az MVSZ nevében pert indítson jó hírnevének aláásása miatt. Gondoljunk csak bele, mit gondolhat egy vidéki magyar ember, aki az MVSZ két évtizede tartó elhallgatása miatt csak egy ilyen Stoffán-förmedvényből értesül rólunk?!?!

Ön ebben a bekezdésben ugyanazt követi el, mint az ellenem történt feljelentéskor. Hazugságokkal rávesz embereket – elnökségi tagokat, tagokat –, hogy ön személyes bosszút állhasson a normális mérlegelés helyett. Nem értékeli józan ésszel a leírtakat, hanem azt hazudja a tagságának, az elnökségnek, hogy én az MVSZ elnökségét is érintetté tettem cikkemmel. Nem tettem, hiszen a tagság ma is tagság, még akkor is, ha nagyobbik része otthagyta ön miatt az MVSZ-t vagy ön, önhatalmúlag kirúgta ezeket az embereket. Annyiban mégis igaz az elnökség érintettsége, hogy önt nekik kellene leváltaniuk, ha végre meglátnák azt a szánalmas tendenciát, amely a világszövetség megítélését jellemzi. Ön azzal is visszaél, hogy megszűnt a civilszervezetek ügyészségi ellenőrzése, és ön így azt jelent föl hamis állítások alapján, akit akar, sok jó magyar embernek okozva ezzel erkölcsi és anyagi kárt. Nem mindenkinek van lehetősége évi húszmilliós haszonért bomlasztani a magyar társadalmat, vagy gyógyszerreklámként fellépni egy sokakat érintő járvány idején, emberek életét veszélyeztetve. De ez már egy másik cikk…

Kérlek, válaszoljatok az alábbi két kérdésre is:

1. Úgy gondolod-e, hogy egy testületi állásfoglalás indokolt?

Ez is érdekelheti:  Ukrán mozgósítás, Zelenszkij katonai juntát vezet, az oroszok meg közben teszik a dolgukat

2. Úgy gondolod-e, hogy az MVSZ jó hírnevének védelmében újabb pert kellene indítson a gyalázkodó ellen?

A gyalázkodás szavunk értelmezésére már felhívtam a figyelmét. Az MVSZ jóhírét pedig csak az ön lemondása állítaná vissza. Ha ugyanezt kérik Gyurcsánytól és más politikusoktól, akkor joggal kérhető ez öntől is. Végül kérem önt: álljon ki a magyar társadalom elé, és nyilvánosan mondja el: Miért adta el a magyar államtól kapott ingatlant, amelyet az MVSZ működéséhez kapott Csoóri Sándor? Miért a bécsi illuminátusok magyarországi kirendeltségének adta el azt, mennyiért adta el, és hová került a pénz, amit kaptak érte, hol, milyen összeget adózott az ingatlaneladás után? Ha egy civilszervezetnek – amelyet sajnos már nem nevezhetünk „Világszövetségnek” –, csupán az számít, hogy az ellenkező véleményeket a „diktátor elnök” elvisel-e vagy sem, az a civilszervezet jobb, ha feloszlik. Hiszen a magyar nemzetnek sokkal nagyobb problémáit kellene megoldania a kormány ezirányú támogatásával. Önnek, mint román állampolgárságú örménynek, saját nemzete történelméből tudnia kellene mindezt… Számomra nem elsődleges az, hogy az ön gittegyletté alacsonyodott civilszervezetét bíráljam, önökkel foglalkozzam, hiszen sokkal nagyobb volumenű munkáimat kell végeznem a magyar nemzet érdekében. Mindössze sokakkal együtt meg akarok menteni egy múzeumba illő magyar szervezetet, amelynek sajnos alig van már magyarországi tagja, a számos ellenőrizhetetlen múltú atyánkfia mellett, igaz belőlük is egyre kevesebb maradt. Talán ezért döntöttek úgy az egykori tagok, hogy hamarosan taggyűlést hívnak össze és leváltják önt elnökségével egyetemben, hogy egy virágzó és a kormánnyal együttműködő szervezet jöhessen létre ön és megmaradt, a „Toldiból” ismert jelzővel illethető kedvencei nélkül.

Gyors cselekvésetekre és válaszleveletekre várva és ezekre számítva, magyar testvéri szeretettel búcsúzom.

Mindenkinek áldott Húsvétot kívánok még akkor is, ha ezen a héten még lesz alkalmam megtenni.

Inkább kétszer, mint egyszer sem.

Velünk a Jóisten!

 

Patrubány Miklós

U.i. Stoffán irománya itt olvasható

saját blogján:

https://stoffangyorgy.blogspot.com/2022/04/nicolae-patrubani-mvsz-gyalazatos.html?spref=fb&fbclid=IwAR1CSNYNUsd4d3cVVxxbCRfCU7Z8XlvGFTYKCv6nnAQYDxrCe_q2S485VHA

 

a Nemzeti Internet Figyelőn:

https://internetfigyelo.com/nicolae-patrubani-gyalazatos-uzenete-dr-orban-viktor-kormanyzasa-ele/ 

 

Stoffán György
író

Kiemelt képen: Nicolae Stefan Patrubani, aki a 2020. november 10-én, a Magyarok Világszövetségének székházában, Dr. Pócs Alfréd, dr. Tamasi József és dr. Lenkei Gábor által tartott rendkívüli sajtótájékoztatónak a házigazdája volt. A sajtótájékoztató témája, a koronavírus elleni (védő)oltásokok voltak. (képernyőfotó)

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük