KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Akkor, a NATO lőtte ki a a Moszkvát? – Tehát kitört a harmadik világháború?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

Tehát kitört a harmadik világháború… Na és? – Jericho gondolatai Nagypénteken

Elsüllyedt az oroszok zászlóshajója a Moszkva…

A dolognak szimbolikus jelentése van, a hajó egy szimbólum volt. Sokan örülnek, illetve kárörvendnek, sokan ujjonganak. Az álhírekben máris megjelentek azok az állítások, miszerint az ukránok süllyesztették el. Sajnos nem így van. Mire az írásom végére érsz, azt fogod kívánni, bárcsak ne olvastad volna el!

*****

Az állításokkal ellentétben a Moszkvát nem érhette el a Neptunuszról indított rakéta. Még ha el is érte volna sokkal kevesebb lett volna a kár.

Egy olyan hadihajó, mint a Moszkva, egy vagy több csapás után is képes folytatni a csatát, és tudja, hogyan kell kezelni a tüzet, a hadihajók rémálmát. „Ez egy 12 000 tonnás hajó, amely 12 óra alatt süllyedt el…”

A Moszkva egy speciális hajó volt, fel volt készülve a legveszélyesebbre a tűzre… A süllyedése 12 órán át tartott volna és egy automatikus program, – többek között, hogy mentse a legénységet -, kilőtte volna az összes rakétát öt, előre beprogramozott célpontra. Azonban a Moszkvát egy rendkívül pontos találat érte…

A Moszkva cirkáló elleni támadás Ukrajna és a nyugati országok fegyveres erőinek gondosan megtervezett közös hadművelete volt.  Az ukrán fegyveres erők mellett Nagy-Britannia, Kanada és Ausztrália csapatai is részt vettek. A britek technikailag „támogatták” a rakétatámadást. Kanadaiak és ausztrálok is részt vettek.

Neptunusz nincs! Felejtsd el!

Ezeket egyesek azért tartják fenn, hogy bátorítsák az ukránokat… Nyilvánvaló, hogy rossz időjárásra számítottak a környéken a támadás megindításához. Súlyos vihar kitörését várták, hogy az orosz haditengerészet más hajói ne közeledjenek és segítsenek könnyen.
Úgy tűnik, ők sem akartak túlélőket.

Azt mondják, hogy az USAF Global Hawk területére és az RC 135-re repültek, hogy irányítsák a Neptunust. Mindenesetre a nap 24 órájában figyelik a területet Bulgária és Románia területéről.

Ez is érdekelheti:  Radnóti László: Anyakép – kétféle ecsettel

Mindeközben az Európai Unió politikusai kinyilatkozzák, hogy Oroszországgal a csatatéren és nem tárgyalások útján kell leszámolni…
Mi van? A jó kurva anyádat!

Mikor megy egy európai politikus csatatérre?

Az unió és a NATO Ukrajnának nyújtott támogatása elhúzódó háborúhoz vezetett, amelyben megsemmisültek gabona és kőolaj tartalékok. Ukrajna már Oroszország területére mér támadásokat. Ez már nem az oroszok által indított „speciális hadművelet”, hanem a harmadik világháború a NATO és Oroszország között!

(Ezt olvasd el még egyszer…)

Persze ezt már hallottuk.
Nem is egyszer.
Ha pedig sokszor halljuk, akkor meg is szokjuk.
Tehát kitört a harmadik világháború… Na és?
„Na és?” – Ez azt jelenti, hogy holnap az országunk vagy fél Európa hadszíntérré válhat!

*****

A háborút a NATO vívja.

Az információról a brit titkosszolgálatok döntenek. Az információkat az amerikaiak adják. A különleges erők főként külföldi zsoldosokból állnak. Amerikai katonák irányítják az ukrán csapatokat és a zsoldosokat is.

Az oroszok azt mondták, hogy különleges katonai műveletet hajtanak végre Ukrajnában. De valójában egy teljes körű háború zajlik a kollektív Nyugattal, és a Nyugat már régóta készül rá.
Ukrajna most – amerikai segítséggel célpontokat jelöl ki a Krím félszigeten és Donbasszban. Az ehhez szükséges fegyverzet is úton van…

Benne vagyunk a háborúba.
Te is…
Jobb ha felkészülsz az elkövetkező időszakra.

*****

Még valami…

Az Oroszország meg fogja nyerni ezt a háborút!
Az árát pedig mi fizetjük meg!

Jericho – alias Tengu / Telegram

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük