KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Sanyika meglépett, de a rendőrök elkapták a Dózsa György úton

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Hűvösre tettek egy pingvint a budapesti rendőrök a Dózsa György úton

„Az elkóborolt pingvint a járőrök és a polgárőrök épségben előállították lakóhelyére, és átadták a Fővárosi Állat- és Növénykert dolgozóinak” – számolt be az elfogásról a rendőrség.

Nem mindennapi szökevényt kaptak el és tettek hűvösre a rendőrök a budapesti Dózsa György úton, ahol „a járőrautó elé a szabályokra fittyet hányva totyogott ki egy pingvin” – olvasható a Budapesti Rendőr-főkapitányság közösségi oldalán.

A zuglói rendőrök és a velük közös szolgálatot ellátó zuglói polgárőrök hajnalban a pingvin befogásának idejére megállították a járműforgalmat az úton, majd óvatosan megfogták a madarat, és egy takaróba csavarták.

A hatóságok azonnal értesítették a fővárosi állatkertet, majd a nem mindennapi „elfogásról” egy csoportképet is készítettek.

Az elkóborolt pingvint a járőrök és a polgárőrök épségben előállították lakóhelyére, és átadták a Fővárosi Állat- és Növénykert dolgozóinak

– olvasható a bejegyzésben.

Fővárosi Állat- és Növénykert később megköszönte a rendőrök segítségét, és megnevezték a pingvint, aki a Sanyika névre hallgat.

Forrás: Index, Elemi

Ez is érdekelheti:  Szijjártó Péter: a Mercedes beruházásai nyomán hazánk legnagyobb kapacitású autógyára jön létre

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük