TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Riasztó a helyzet Magyarországon” – ismét hazánkat kritizálta Gwendoline Delbos-Corfield

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Magyarországot elítélő jelentés készítője szerint meg kell indítani a 7-es cikkely szerinti eljárást hazánkkal szemben.

Gwendoline Delbos-Corfield, a magyarellenes országjelentést író EP-képviselő a Twitteren bírálta hazánkat. Úgy véli, Magyarországon riasztó a helyzet, ezért sokkal keményebben kell fellépnie az EU-nak hazánkkal szemben, és a 7-es cikkely szerinti eljárás megindítása is szükséges.

A Meseország mindenkié LMBTQ-könyv brüsszeli bemutatójával kapcsolatban így fogalmazott: „Ez az esemény lehetőséget ad arra, hogy emlékeztessük az embereket, hogy még ha sikerül is megakadályoznunk a Fideszt a forrásokhoz való hozzáférésben a helyzet annyira riasztó Magyarországon, hogy sokkal többet kell tenni, beleértve azt is, hogy nem adjuk fel a 7-es cikkely szerinti eljárást”.

Mandiner

Kiemelt kép: Budapest, 2021. október 1.
Gwendoline Delbos-Corfield francia európai parlamenti (EP) képviselő, a Zöldek/Európai Szabad Szövetség képviselőcsoport alelnöke, az EP Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottsága (LIBE) tényfeltáró delegációjának vezetője sajtótájékoztatót tart az EP budapesti irodájában 2021. október 1-jén.
MTI/Máthé Zoltán

Ez is érdekelheti:  Magyaródy Szabolcs: Volksbund

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük