KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Putyin figyelmeztette az EU-t, leállítja az energiaexportot, ha az ellentétes nemzetgazdasági érdekeivel

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Oroszország kész a szerződéses kötelezettségek keretein belül energiaforrásokkal ellátni a Nyugatot, de senki sem diktálhatja ennek a feltételeit – mondta Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán a Vlagyivosztokban rendezett Keleti Gazdasági Fórumon.

„Semmit nem szállítunk a szerződések keretein kívül, és ha ez ellentétes érdekeinkkel, jelen esetben gazdasági érdekeinkkel, akkor nem szállítunk gázt, olajat, szenet sem”

-jelentette ki az orosz elnök.

Az elnök rámutatott, hogy az európai országok évtizedek óta kapják az orosz gázt világviszonylatban is jelentős versenyelőnyökkel, vagyis az azonnali piaci árnál lényegesen olcsóbban. Moszkvát nem zavarja, hogy az európai országok most úgy döntöttek, hogy erre tovább nem tartanak igényt, hiszen óriási az energiaforrás-kereslet a világon – tette hozzá.

„Azok, akik bármit is ránk akarnak erőltetni, nincsenek abban a helyzetben, hogy diktálják nekünk. Majd meggondolják magukat”

mondta az orosz elnök.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Hídpénzbotrány: Budai Gyula vesztegetés miatt tett feljelentést

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük