ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEN LEHET MAJD NYOMON KÖVETNI A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON RENDEZVÉNYT!

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Putyin: Az EU gazdasági öngyilkosságot követ el

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Gazdasági öngyilkosságot követ el az orosz energiaforrásokat megtagadó Európai Unió – mondta Vlagyimir Putyin

„Ma azt látjuk, hogy abszolút politikai okokból, saját ambícióik miatt és az amerikai nagyúr nyomására az európai országok egyre újabb és újabb szankciókat vezetnek be az olaj- és gázpiacon. (…) Az orosz energiaforrások nélkül Európa gazdasági növekedésének lehetősége megszűnik. Egy ilyen gazdasági autodafé, öngyilkosság természetesen az európai országok belügye”
  • jelentette ki Putyin.

Az elnök hangsúlyozta, hogy Európa és a Nyugat nem hajlandó elismerni, hogy a bevezetett szankciók vezettek az infláció megugrásához és igyekeznek a másik oldalt okolni.

Putyin megjegyezte:

Oroszországnak pragmatikusan kell fellépnie és a saját érdekeiből kell kiindulnia.

 

„Az állam (Oroszország – szerk.) mindent megtesz, ami rajta múlik, hogy megteremtse a feltételeket a vállalatok üzleti modelljeinek megváltoztatásáért – a logisztikai képességek javítása, a nemzeti valutában történő fizetési rendszer biztosítása érdekében”

– mondta Putyin.
Hangsúlyozta, hogy a hatóságok növelni fogják az olajtársaságok hitel- és biztosítási szolgáltatásait, ösztönözni fogják az alapanyagok mélyfeldolgozási projektjeit és a hazai technológiák fejlesztését.

Az Ukrajna demilitarizálására és nácitlanítására irányuló különleges katonai művelet megkezdése után, Európa most keresi a lehetőséget az orosz olaj és gáz teljes elhagyására. A szankciók hatodik köre olajembargót ír elő, de egyes országok, így például Magyarország, megakadályozza ennek elfogadását

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: