KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orosz sajtó: Magyarország megmutatta, milyennek kellene lennie az európai politikának

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az orosz sajtó méltatta a magyar politikát, azzal szemben, amelyet az Európai Unió és több európai ország kormánya tesz. 

A RIA Novosztyi című orosz lap az orosz energiaforrások kapcsán arról írt, hogy az esetleges embargó olyan mértékű gazdasági recesszióhoz vezethet, amelyhez képest a száz évvel ezelőtti nagy gazdasági világválság csak gyerekjátéknak fog tűnni.

Véleményük szerint azok számára, akik ma az Európai Bizottságot irányítják, akik döntéseket hoznak az európai kül- és belpolitikában, ezek a riasztó jelentések olyanok, mint holtnak a borogatás.

A portál megemlíti, hogy azok politikai józansága a nullára csökkent, akik ma Európa több mint félmilliárd lakosának életéről döntenek, azonban a Mandiner szemléjéből kiderül, hogy jó példának állították be Magyarországot.

Kiemelték, hogy Magyarország miniszterelnöke és külügyminisztere jelentős politikai tőkével rendelkezik, tekintve azt a nép által adott felhatalmazást, amelyet a legutóbbi választáson kaptak.

A kormány élvezi a választók bizalmát, és hangsúlyozzák, hogy az Oroszországgal szembeni embargót az állampolgárok fogják megszenvedni, írják.

Kiemelik, hogy Magyarország, kijelentve, hogy kizárólag az ország érdekei vezérlik, ismét bebizonyította, milyen lehet és milyennek kellene lennie az európai politikának.

 

Kiemelt kép: MTI/Benko Vivien Cher

Liner.hu

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: