KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Petr Pavel őrült ötlete: a cseh elnök koncentrációs táborokba zárná az Európában élő orosz állampolgárokat

Azt már megszokhattuk, hogy a hivatásos háborús uszítók az őrület legszélsőségesebb formáitól sem riadnak vissza. Ezt tette most legutóbb Petr Pavel cseh köztársasági elnök, akiről tudjuk, hogy katona lévén a NATO szervezetében korábban fontos tisztséget töltött be.

Mindez természetesen nem mentség, sőt inkább azt bizonyítja, hogy egyesek elvakult oroszellenessége mára már minden határt átlépett. Azt is látni kell, hogy miközben a NATO védelmi szervezetként aposztrofálja magát, ez a szerepkör már rég nem húzható rá. Egyre többször és egyre határozottabban ki kell mondanunk, hogy a NATO már egy kifejezetten agresszív, terjeszkedő katonapolitikát folytató szervezet, mely semmilyen szélsőségtől nem riad vissza, annak irányítója az Egyesült Államok pedig valamennyi tagállamát saját akaratának érvényesítésére használja fel.

A cseh elnök a minap a Szabad Európa Rádió ukrán szekciójának adott televíziós interjúban például kijelentette, hogy az Európában élő orosz állampolgárokat egyszerűen koncentrációs táborokban kell zárni, ugyanis biztonságpolitikai kockázatot jelentenek – hívta fel a figyelmet a Modern Apokrif oldalán Szőke Mária Magdolna.

Pavel példaként az USA II. világháborús eljárását hozta fel, amikor az Egyesült Államok japán nemzetiségű, de amerikai állampolgárainak tízezreivel tett így, megfosztva őket valamennyi alkotmányos joguktól.

Ne feledjük el, hogy Petr Pavel ma a Cseh Köztársaság államfője, akit a média által háborúpártivá gerjesztett cseh társadalom többsége választott vezetőjévé. Arról sem szabad ugyanakkor megfeledkeznünk, hogy a XX. századi történelem során milyen eszmék és politikai, faji célok mentén küldték haláltáborokba emberek millióit a náci Németországban és a sztálini Szovjetunióban. Úgy tűnik Petr Pavel most ezeket az időket hozná vissza Európába.

Az, hogy egyáltalán ilyen gondolatok megfogalmazódhatnak egy EU tagállam vezetőjének a fejében, jól mutatja, hogy a jelenlegi európai vezetés miféle értékrendet is képvisel valójában. Egyetlen kivétel van csupán az Európai tagállamok vezetői között, aki a józan ész, a béke, vagyis az orosz-ukrán konfliktus megoldását szorgalmazza, Orbán Viktor, hazánk miniszterelnöke. Levonhatjuk tehát a szomorú konzekvenciát, igencsak akadályokkal hemzsegő az az út, mely a béke megteremtésének irányába vezethetne.

Ez is érdekelheti:  Három frontszakaszról jelentett előrenyomulást az orosz védelmi minisztérium

Köszönet a videó elkészítéséért a Modern Apokrif oldalának:

 

Szépe Áron – Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Petr Pavel őrült ötlete: a cseh elnök koncentrációs táborokba zárná az Európában élő orosz állampolgárokat

 1. Weörös Sándor: „Mert ami egyszer végbement,
  azon nem másít semmi rend, sem Isten, sem az
  ördögök: múlónak látszik és örök.” Ugye van itt
  már végbement, és hagyományosan végbemenő: Hitler megkapta a jól fölszerelt
  cseh hadsereg fegyverzetét, és kiszolgálta őt
  a cseh hadiipar, de végül győztesek lettek a
  csehek a SZU és amcsik oldalán, majd magyarok ezreit deportálták Csehországba.
  A Benes dekretumok máig érvényben. Mondom,
  mi gondolkodjunk józanul, nem kell háború! –
  és ilyen gonoszok sem. -Csadar –

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük