A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Pajzsként használják a civileket az ukránok – az USA közben dörzsöli a tenyerét 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Miközben az USA az EU médiumai (sajnos a hazaiak is) kötelezően a jelenlegi marionett ukrán kormány „hősies” harcáról kommunikál szerte a nagyvilágban, semmit nem lehet arról hallani, olvasni, látni, amit az orosz hírközlő szervek tesznek közzé, hiszen – mint tudjuk – rendkívül „demokratikus” módon betiltották az orosz állami (de ma már más orosz médiumok is blokkolva vannak) hírközlő források elérhetőségeit mind az interneten, mind a műholdas hírközlő felületeken. Természetesen ez a fajta „gondolkodásformálási” kényszerítés több kérdést is felvet.

Többek között a legegyszerűbbet, mennyire igazak azok az állítások, amelyeket Zelenszkij és kormányának kommunikációs csatornái közölnek, egyfajta kötelező ukránsiratást kiprovokálva a nagyvilágban. Természetesen szó sincs arról, hogy az ukrán nemzet tragédiáját, szenvedését bárki is megkérdőjelezné. Csupán arról, hogy az ukrán nemzet legnagyobb ellensége saját kormánya, mely az USA érdekeinek megfelelően akár önnön lakosságát is feláldozza bármiféle szívfájdalom nélkül csupán azért, hogy továbbra is a Biden mögött álló háttérerők kitartottjaként hatalomban maradjon, kockáztatva egy atomháború kitörését is.

Többször is utaltunk rá és be is számoltunk oldalainkon arról, hogy a hivatalos ukrán kommunikációtól teljesen eltér a valóság. Nem mentegetni akarjuk az orosz inváziós csapatokat, hiszen a háború nem megoldás semmire, ugyanakkor annak kirobbanásáért józan ésszel élve, a legkisebb mértékben lehet Oroszországot felelőssé tenni. Ráadásul az orosz katonai szervek már az invázió kezdetén közölték, hogy nem célpontjuk a civil lakosság. Azonban az ukránok szisztematikusan és rendszerszinten használják saját polgáraikat élő pajzsként önmaguk védelmére. Akik pedig ismerik az orosz harcászati stratégiát tudják, hogy ők szólnak és felhívják a figyelmet a civil lakosságnak a háborús helyszínekről történő mielőbbi kimenekítésére, arra lehetőséget is adnak, viszont utána már lőnek. Ez történt Mariupolban is, ugyanakkor éppen az ukránok gáncsolják el folyamatosan az evakuálási kísérleteket.

Az alábbi videón, melyet az Orosz Hírek tett közzé, s melyekből nagyon kevés kerül át az USA és az EU által felhúzott média-vasfüggöny nyugati oldalára, éppen az látható, amint az ukránok saját civiljeiket nem engedik ki Csernyihivből. Szükségük van a civilekre, hogy minél több ártatlan áldozata legyen ennek a háborúnak, amelyet aztán az oroszok népirtásaként mutathatnak be. Az Egyesült Államok pedig közben dörzsöli a tenyerét…

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: