ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEN LEHET MAJD NYOMON KÖVETNI A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON RENDEZVÉNYT!

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Oroszország: Ursula von der Leyen elszakadt a valóságtól

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

Már meg is érkeztek a reakciók Ursula fon der Leyen mai kijelentésére, melyet Tokióban bírt megtenni, ottani tárgyalásai során.

Ursula von der Leyen elszakadt a valóságtól – ezt Alekszej Csepa, az Állami Duma nemzetközi ügyekkel foglalkozó bizottságának alelnöke nyilatkozta ezt az Izvesztyiának adott interjújában.

Csepa mindezt arra reagálva közölte, hogy az Európai Bizottság elnöke Tokióban, az Európai Unió és Japán vezetőinek csúcstalálkozóját követően ma azt találta mondani, hogy Oroszország közvetlen fenyegetést jelent a világrendre.

„Ursula von der Leyen mostanában nagyon sok „érdekes” kijelentést tesz, <…> mintha  elszakadna a valóságtól. A jelenleg fennálló világrendet figyelembe véve jelenleg a legnagyobb veszélyt a felépített világrendre és Európára éppen az Egyesült Államok jelenti, amely abban érdekelt, hogy minél nagyobb költségeket terheljen a lakosságra, miközben elmagyarázza nekik az emelkedő katonai kiadások okait. Éppen ezért az „Oroszország, mint agresszor” mítoszát teremtik meg.

Csepa azt is hangsúlyozta, hogy az orosz-kínai kapcsolatok fejlődése, valamint Oroszország egyéb kapcsolatai Afrikában, Ázsiában, Latin-Amerikában szétrombolják azt a képet, amit Oroszországról az Egyesült Államok beállít, ugyanis az Orosz Föderáció 40 ország számára jelent fenyegetést a kijelentések szerint, de 150 számára pedig partnert és barátot” – összegezte a helyettes.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: