KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orosz válaszlépés: Kizárhatják a Facebookot és az Instagramot Oroszországból

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mint korábban beszámoltunk róla, a Meta csoport engedélyezte olyan hozzászólások, bejegyzések megjelentetését oldalaikon, mint a Facebook vagy az Instagram, amelyekben nyíltan szólíthatnak fel a felhasználók az orosz katonák és az orosz elnök meggyilkolására, gyalázására. Ez a nagy „demokratikus” nyugat gondolkodásmódja, természetesen a végtelen tolerancia, a barátság és az emberiesség nevében.

A Kreml most úgy nyilatkozott, amennyiben teljesen bebizonyosodik, hogy valósak az erről szóló hírek, akkor úgy ítélik meg, hogy szükséges a Facebook és az Instagram letiltása Oroszországban.

A Kreml szóvivője, Dmitrij Peszkov kifejtette:

„Ez olyan információ, amely nagyon, de nagyon alapos megerősítést és tanulmányozást igényel. Hihetetlennek tartom a Reuters tájékoztatását, mert ezt elképzelni is nehéz. Az illetékes osztályaink kiderítik, hogy valósak-e az információk. Abban bízom, hogy nem. Mert ha igen, akkor a leghatározottabb intézkedéseket kell megtennünk a cég (Meta szerk.) tevékenységének visszaszorítására.”

Sputnik News nyomán

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: Mi lesz, ha nem?

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük