Ordító hallgatás

Ordító hallgatás

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Csupán a közösségi médiumok által kitiltott portál adott tájékoztatást arról, hogy mi is történt a minap a Képviselői Irodaházban. Kisebb csoport érkezett oda – természetesen előre egyeztetve, névsor leadva -, hogy nemzetstratégiát érintő kérdésekről tárgyaljanak a nemzeti radikális párt elnökségével.

Eddig teljesen sima is lett volna az ügy, nincs benne semmi rendkívüli. Azonban hamarosan súlyos meglepetés érte őket, illetve közülük is egyvalakit, aki úgy tűnik, még mindig sötét posztó valakik szemében. Furcsaságok valahogy mindig történnek. Furcsaság például az is, hogy ebben a bevezetőben neveket nem említünk, ugyanis a közösségi megosztókon megjelenve azonnal leradíroznák az anyagot.

Reiner Péter vészkorszak-túlélő a történtekkel kapcsolatban nyílt levéllel fordult Dr. Gaudi-Nagy Tamáshoz a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetőjéhez.

Kedves Tamás!

Szomorúan értesültem, a jelenlegi kormánypártok újabb tettenért politikai ellenségképéről Budaházy több éve érvényben lévő el és kitiltásáról a Képviselői Irodaházból és az Országgyűlés épületéből.

Homályos emlékeimből úgy rémlik, hogy Gyuri és társai hídfoglalásának politikai okai 2002-ben, mintha egybe esett volna a mai kormánypártok deklarált céljaival.

A jogszolgáltatókra ma is a szégyen és hitelesség árnyékát vető, Gyuri ellen érvényben lévő eljárás úgy tűnik, komoly politikai dillemát okoz a kormánypártoknak és képtelenek a jog és igazságosság nevében mindmáig ezt kezelni.

Sőt, a központilag vezérelt, illetve megfelelés kényszeres kormánypárti média inkább a jól megszokott és generációm által jól ismert bolsevik módszerhez visszanyúlva, a karmesteri pálca „láthatatlan intésére”, inkább agyonhallgatja a számukra érthetően kínos helyzetet, mintsem komoly politikai vitára terelné a számukra érthetően egyre kínosabb ügyet!

Ebbe beleértem az önmagát radikalizmus zászlóshajójának kikáltó Vadhajtások internetes portált  is, mely szintén nem tájékoztatta olvasóit a kitiltás tényéről és lehetséges okairól láthatóan öncenzúrát gyakorolva!

Gondolataimat a barátság és értékazonosság jegyeben osztottam meg.

Reiner Péter / a Nemzeti Jogvédő Szolgálat támogatója!/

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük