KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Orbán Viktor tetteivel egy mini-Putyinra emlékeztet” – ízléstelen cikkben szálltak bele a kormányfőbe

Orbán Viktor tetteivel egy mini-Putyinra emlékeztet – írták a Die Presse német lapban megjelent cikkükben a berlini Global Ideas Center virtuális nonprofit szervezet elemzői. A Mandiner által kiszúrt publikációban azt taglalják, hogy Magyarországot „fel kellene kínálni Moszkvának” annak érdekében, hogy Orbán Viktor kutyaszorítóba kerüljön: vagy Oroszországot, vagy a katonai szövetséget kelljen választania. 

Az orosz elnök két éve úgyis ultimátumban követelte, hogy az Észak-Atlanti Szövetség váljon meg az 1997 után csatlakozott országoktól, így be kellene dobni, hogy Magyarország lépjen ki a szervezetből 

– fogalmazott az összeállításban az agytröszt igazgatója, az intézet The Globalist című lapjának felelős szerkesztője. A szerzők szerint így a magyar kormányfő „lelepleződne”, valamint „észhez térne és talán visszatérne a Nyugathoz”.

Ám ha nem, akkor a magyar választóknak azonnal el kell küldeniük a pokolba

− áll a cikkben.

Mandiner, Magyar Nemzet

Kiemelt kép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad Tucker Carlson amerikai médiaszemélyiségnek a karmelita kolostorban 2023. augusztus 21-én. (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük