KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Oliver Stone Oscar-díjas rendező szerint Putyin rákos volt, de meggyógyult

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A filmrendező korábban az orosz elnök közelében mozgott, de már három éve nem találkozott vele.

Régóta híresztelik az orosz elnökről, hogy súlyos betegséggel küzdhet. Legutóbb a brit MI6 egyik volt ügynöke, Christopher Steele állította, hogy az orosz elnök súlyos beteg és állandó orvosi kezelésre szorul. Most az Oscar-díjas filmrendező, Oliver Stone – aki két évig az orosz elnök közvetlen közelében mozgott és egy dokumentumfilm-sorozatot is forgatott vele – egy podcastműsorban beszélt az orosz elnök állítólagos betegségéről – írta az Index.

„Putyin úr rákos volt, de úgy tudom, hogy legyőzte a betegséget” – fogalmazott Stone Lex Fridman orosz származású amerikai mesterségesintelligencia-kutató műsorában.

A rendező azt nem árulta el, hogy Putyin pontosan milyen rákkal küzdött,

azt viszont elismerte, hogy három éve nem találkozott az orosz elnökkel, vagyis nincsenek frissebb információ az állapotáról.

Oliver Stone a műsorban arra is kitért, hogy szerinte az orosz elnök „elvesztette a kapcsolatot az emberekkel” a koronavírus-járvány alatt, amikor elzárkózott még a közvetlen környezetétől is, valamint pontatlan adatokat kaphatott a hírszerzéstől, és ezért értékelhette rosszul a helyzetet az ukrajnai háború megindítása előtt.

Stone egy hazafinak ismerte meg Putyint

A hollywoodi filmrendező azt is hozzátette: 2015 és 2017 közt, amikor az orosz elnök környezetében volt „racionális, nyugodt, az orosz nép érdekében fellépő embernek, igaz hazafinak ismerte meg őt”.

A teljes, csaknem két órás beszélgetést itt tekintheti meg:

Mandiner

Kapcsolódó:

Oliver Stone: Kína lesz a következő, ha Oroszország elbukik

Ez is érdekelheti:  A kínai miniszterelnök nem akart találkozni a német alkancellárral

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük