KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Olajhiányt jósolt Európában az orosz miniszterelnök-helyettes

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az orosz olajra vonatkozó embargó nagy mértékben megnehezíti az európai fogyasztók életét. Ezt csütörtökön jelentette ki Alekszandr Novak orosz miniszterelnök-helyettes.

Európában az oroszellenes szankciók miatt jelentős olajtermékhiány alakulhat ki. Ezt a miniszterelnök-helyettes a Rosszija 24 tévécsatorna adásában nyilatkozta . Mivel az uniós intézkedés nem azonnal lép hatályba, ezért a piacnak lesz ideje igazodnia a megváltozott feltételekhez.

2022-ben a globális olajkereslet napi szinten várhatóan 3,5-4 millió hordó mennyiséggel nő. Az olaj világpiaca azonban meglehetősen kiegyensúlyozott – vélekedik Novak.

Az oroszországi olajtermelés – az áprilisi csökkenés után – májusban emelkedett. Novak úgy véli, hogy a termelés növekedése addig folytatódik, amíg el nem éri a jelenlegi piaci szükségleteknek megfelelő szintet.

 

Kiemelt képen: Alekszandr Novak, az Orosz Föderáció miniszterelnök-helyettese / ©Az Orosz Föderáció Állami Duma sajtószolgálata/TASS

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Keresztényüldözés - Sok keresztény titkolja hitét

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük