KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Magyaródy Szabolcs: Köszönet a bölcs Orbánnak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ilyen előrelátó, gondos miniszterelnökre van szüksége a magyarságnak.

Nagyon kétségbeestem, amikor a „hálás” ukránok megemlítették az olajvezetéket érő károsodást, mint lehetőséget. Azonnal pörögni kezdtek a fogaskerekek s máris láttam a következő felvonást.

Elfognak az ukránok egy fiatal orosz katonát, aki vegyes lakosságú területről származik. Szépen kiemelik a sorból, etetik, itatják, esetleg az ágyát is előmelegíttetik egy csinos, étvágygerjesztő leánykával. Majd egy visszautasíthatatlan ajánlatot tesznek neki. Szépen elmagyarázzák, mit kell tennie, nagy lelkesedést mutatva, hogy a hazáját, mármint Ukrajnát szolgálja. Ha megteszi, nagy kitüntetést kap (Ukrajna hőse) és élete végéig eltartják.

Nem kell sokat tennie, csak a szolgáltatott robbanóanyaggal felrobbantani a Magyarországra olajat szállító csövet. Ezzel nemcsak óriási kárt okoznak az ellenséges Magyarországnak, hanem a zöldeket is felháborítja az okozott szennyezés miatt.

Miután a legényke nem mutat nagy lelkesedést e hazafiúi feladat iránt, keményebb eszközökhöz nyúlnak. Bevezetőnek jól megverik, külsérelmi nyomok nélkül, majd bedobják egy sötét, nedves pincefogdába. Egy kis éheztetés után előveszik és közlik vele, hogy, miután már sokat tud, kénytelenek lesznek nyomtalanul eltüntetni.  Ha még makrancoskodik, behozzák a családja tagjait. És közlik vele, hogy azok is meghalnak, ha nem áll kötélnek. A fiú összeomlik, mindenbe beleegyezik.

Szépen kiválasztják a helyet, ahol a cső robbanása nagy természetvédelmi kárt okoz, s végrehajtják a tervet. Persze az ártatlan kölyköt orosz egyenruhába öltöztetik, orosz igazolványokat és orosz nyelvű leveleket is a zsebeibe dugdostak, orosz anyagot használnak a robbantáshoz és orosz fegyvert nyomnak a kezébe. Tettenérés közben gondosan megölik.

A véletlenül éppen a közelben tartózkodó külföldi „semleges” tudósítókat a helyszínre szállítják és elmondják nekik, hogy az oroszok ezzel a titkos szabotázsakcióval az ukránokra akarták kenni ezt a gyalázatos szabotázsakció, de ők éppen idejében jártak erre és most bizonyítékokat találtak, az orosz ármányra.

Igaz, hosszú időbe telik a károk helyreálltása, ha a csövek rossz állapota egyáltalán lehetővé teszi a munkát, de a magyarok addig biciklizhetnek, szellőztethetik koszos ruháikat és gyertyával világíthatnak, télen pedig majd több pulóvert vesznek magukra.

Mindezt megelőzte Orbán miniszterelnök úr, azzal a feltétellel egyezik bele az olajembargóba, hogy ilyen károsodás esetén hajóval is szállíthatják az orosz olajat. Szlovák és cseh testvéreink is hálásak lehetnek neki

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: