ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEN LEHET MAJD NYOMON KÖVETNI A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON RENDEZVÉNYT!

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ócska, pénzéhes, gyilkos lelkületű, hazátlan gazemberek! – Nyílt levél az ellenzékhez, háborús időkben, röviden

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mindaddig nem érdekelt az aljas tevékenységetek, amíg a magyar fiatalok életét – így a családom életét is – kockára nem akarjátok tenni… újra, ahogy az elmúlt száz évben nem először tennétek!

Most azonban olyan hangokat hallattok, amelyek minden magyar családot érintenek, amely a nemzet teljes lerombolásához, hazánk elvesztéséhez és jövőnk megsemmisítéséhez vezet. Gyerekeinket akarjátok idegen érdekekért halálba vinni! És még ti mertek Don-kanyarozni, és fasisztának nevezni a Kitörés emlékét… Nálatok ostobább és vérszomjasabb aljadékok még nem születtek erre a földre!  

Márki-Zay és a többi senkiházi, azaz ti, ellenzéki tömörülés, egy esetleges kormányra kerüléstek után gyermekeinket és unokáinkat akarjátok a halálba küldeni, mert nektek a jól fizető szövetség céljai előbbre valók, mint a magyar fiatalok élete, Magyarország megmaradása.

Én nem adtam felhatalmazást sem nektek, sem másnak, sem szövetségkötésre, sem hazaárulásra, sem nemzetvesztésre, sem arra, hogy gyerekeimet, unokáimat mások aljas céljaiért a halálba küldjétek, hogy Magyarországot háborúba vigyétek, megsemmisítsétek.

Tudom, hogy megrögzött magyargyűlöletetek, és az a késztetés, miszerint hol Putyint istenítitek, hol a NATO-t és az EU-t – mert nektek mindegy, kinek a feneke van előttetek, jó pénzért bárkiét szívesen nyalogatjátok –, nem engedi, hogy józan érvekkel hassunk rátok. Ezt, 1919 óta, az első tömeggyilkosságotok elkövetése után nem is próbáljuk. Hiszen, minden hatalomátvételeteket követően gyilkoltatok és raboltatok. Az viszont legyen nagyon világos, hogy a nemzet, ha veszélyben vannak gyermekeink és a hazaárulás a ti szintetekre hág, megtorol. Lehet, hogy a nyugati gazdáitok jól fizetnek, lehet, hogy ideiglenesen meg lehet bolondítani sok szerencsétlen magyart, de vigyázzatok! Senki sem hagyja, hogy ti gyermekeink életével játszatok, és a hazánkat pénzért, hatalomért ebek harmincadjára adjátok.

Az Isten irgalmazzon nektek, ha ezt megpróbáljátok!

Stoffán György

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: