KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dr. Bene Gábor: A helyzet háborúvá fokozódott

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

A demokráciának csúfolt hazugság-bajnokságtól várják sokan a védelmet és a megoldást Ukrajna ügyében. Hiszen az USA elnöke érdekelt is abban, hogy azokban az ukrán cégekben, amelyekben a fia is résztulajdonos: ne legyen változás.

Eddig ügyesen kihordták a családi kasszába a profitot, mert különböző hatalmi pozíciókba segítettek az ukrán népet fosztogató gengsztereket. Akik pedig az „ÚJ VILÁGRENDET” szolgálják, ők most retteghetnek, hogy mi fog történni, ezért most mindenkit próbálnak mozgósítani Putyin csapatai ellen.

Az ukrán nacionalisták egyike debileknek nevezte a magyarokat és kijelentette, hogy nekik nincs helyük Ukrajnában, fogják a magyar útlevelet és menjenek! Ám most már nem engedik át a határon a katonaköteles magyar férfiakat, mert ágyútölteléknek azért most jók lesznek. (Szégyen és gyalázat, hogy a kisebbségi jogokat hogy sárba taposta Ukrajna, s most meg az egész világ melléjük áll?)

Törökország mostani külpolitikája Európát és a NATO-t helyezi előtérbe az Oroszországhoz fűződő hosszú távú kapcsolataival szemben, bár úgy tűnik Erdogan nem akar nagyon belesodródni a konfliktusba. Közben az ENSZ Közgyűlés Oroszországot elítélő határozat megszavazásánál csupán 4 ország állt Moszkva mellé: Belorusz, Szíria, Észak-Korea és Eritrea. Szerintem pedig Erdogan-nak is ott lett volna a helye, mert nagyon sokat köszönhet Putyinnak. Az orosz hadsereg főtisztjei között többségben vannak a nem-orosz etnikumok. A Kreml úgy tűnik, nem kalkulált azzal, hogy a legnagyobb etnikum ebben a csoportban éppen az ukrán. S így ebből még komoly zavar is keletkezhet.

A Krím-félsziget 2014-es visszavétele után a Fekete-tengeri Flottát felszerelték az oroszok több mint 5000 kilométer hatótávolságú elektronikus zavaró rendszerrel, amit akkoriban alkalmaztak is egy amerikai csatahajó irányító egysége ellen sikerrel. A Murmanszk-BN rendszert a NATO és az USA magas-frekvenciájú katonai műhold kapcsolat megzavarására fejlesztettek, úgy tűnik nagy sikerrel. Putyin már régebben felszámolta az amerikai olajdollároktól való függőséget, mert tudja meg kell szabadulni az uszító, nemzetközi bankárkaszt adósrabszolgaságtól. S azt is felismerte már régen, hogy az USA nem a ’szabad világ’, hanem pénzmanipulációs, gátlástalan és kizsákmányoló. Az ütődött Biden pedig ezt szajkózta egy amerikai TV csatornán: „csúnyán elszámolta magát az orosz elnök”, s egy ukrán képviselőnő (Kira Rudik) szerint csak is az Új Világrendért harcolnak most Ukrajnában. Lehet, hogy szegény nem is érti, hogy az a totális kontroll és a globális diktatúra rendje lesz?

Ez is érdekelheti:  Ilaria Salis, az olasz kommunista terrorista ügye önmagában elég indokot szolgáltat arra, hogy elgondolkozzunk az EU-tagságunkon

Mindeközben egy komoly biológiai háború is zajlik az egész emberiség ellen, és mivel Bill Gates és a gyógyszermaffia dollár milliárdokat öltek bele a vakcina bizniszbe, s most azért aggódnak, hogy ez a háború eltereli majd a figyelmet az oltások kötelezővé tételéről. E sátáni háttérhatalomtól valóban retteghetünk, mert ők létrehozták az első két világháborút, s most éppen a 3-ikon dogoznak ezerrel. Ebben partner nekik az Európai Unió és az USA. Ma azonban vannak emberek hazánkban is, akik semmit nem tanultak az elmúlt években történtekből, s csak elhiszik a média tudatipari hazugságait. Úgy látszik, nem kaptak még elegendő háborút, zsarolást, vakcinát, kényszert és parancsra működő járványt.

Ami mögött pedig létező a biofegyver, s biztosan olyan labor készítette, ahol a kísérleti vakcinákon is dolgoznak ma, mert számukra még nem elég hatásosak. (Emlékezzünk: georgiai köveken csak 500 millió ember megtartása javasolt!)

Ezt a vakcina/vegyifegyvert pedig keverték eddig a placebóval azért, hogy ne derüljön ki a disznóság túl korán, hiszen túl sokan vagyunk a földön Bill szerint.

A hibridháború pedig folyik tovább, de most már több síkon. Ejtőernyősöket dobtak le Ukrajna több fontos pontján, s lassan megteremtik a szárazföldi összeköttetést a Don-menti-Rosztov és a Krím között. Az olaj hordónkénti ára átlépte a 110 dollárt, ilyen magas szintet 2014 óta nem láttunk. Sőt a búza ára is elérte az utoljára 2008-ban látott csúcsot. Ukrajna és Oroszország termeli meg a világ búzaexportjának 29%-át, s a háború miatt az európai bankok az elmúlt pár napban elvesztették értékük közel negyedét. (Lehet, hogy ez is része a Nagy Reset terveinek?) Orosz és ukrán kitettség miatt sajnos az OTP is jelentősen vesztett az értékéből! A helyzet tehát nyílt fegyveres háborúvá fokozódott, s az elszakított Kárpátaljai magyarok imádkoznak, hogy szétessen az a mesterséges állam. Miközben a magyar férfiakat arányaiban nagyobb számban viszik ki a frontra, hazánkba érkezik az összes ottani gazdasági menekült. Ők rövidesen tüntetni is fognak Budapesten a kormány ellen, hisz őket azzal csábították ide Európába, hogy itt kolbászból van még a kerítés is! Lehet, hogy tovább kellene passzolni a nyugat számára azokat, akik az iszlám hitük miatt csak halal ételeket akarnak?

Ez is érdekelheti:  Radnóti László: Anyakép – kétféle ecsettel

 

A szerző közjogász és nemzetépítő segédmunkás

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük