KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nincs több Bundeswehr fegyver Ukrajnának

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Christine Lambrecht szerint a Bundeswehr készleteiből származó további fegyverutánpótlás aláásná Németország saját védelmi képességeit.

Christine Lambrecht német védelmi miniszter közölte, hogy a német hadsereg nem tudja többé fegyverrel ellátni Ukrajnát a készleteiből.

A Die Augsburger Allgemeine Zeitungnak adott, szombaton megjelent interjúban Lambrecht kijelentette, hogy bár

mindannyian kötelesek támogatni Ukrajnát annak bátor harcában, a Bundeswehr készleteiből származó utánpótlásban Németország időközben elérte a határt.” Kifejtette, hogy a német hadseregnek„ biztosítania kell ” saját országának védelmét.
Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem tehetünk többet Ukrajnáért

– hangsúlyozta Lambrecht, amivel azt sugallta, hogy Kijev közvetlenül a német gyártóktól vásárolhatná meg a számára szükséges katonai eszközöket. A miniszter rámutatott, hogy a német kormány „ folyamatosan egyeztet ” a kijevi hatóságokkal az ilyen vásárlások elősegítése érdekében.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel a mindig “demokratikus” EU-ban az üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Kiemelt kép: Christine Lambrecht német védelmi miniszter egy Puma gyalogsági harcjármű mellett áll 2022. február 7-én Munsterben, Németországban. © Sean Gallup / Getty Images

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: