KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Fenn áll a veszélye a közvetlen amerikai-orosz katonai konfliktusnak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A nyugati országok azzal, hogy fegyvereket „szállítanak” Ukrajnába, azt kockáztatják, hogy az Egyesült Államokat és Oroszországot „a közvetlen katonai konfrontáció útjára terelik” – mondta Anatolij Antonov, Moszkva washingtoni nagykövete.

Oroszország ukrajnai katonai offenzívájának megindítása óta a NATO-országok és szövetségeseik tartózkodnak a konfliktusban való közvetlen katonai részvételtől, de aktívan ellátják Kijevet fegyverekkel és lőszerekkel. Ezzel kapcsolatban a nagykövet a Newsweek-nek adott interjújában azt mondta, hogy a nyugati államok „ közvetlenül részt vesznek a jelenlegi eseményekben”, amivel ösztönzik a „további vérontást ”. Antonov ezeket az akciókat „ veszélyesnek” és „ provokatívnak ” nevezte.

A közvetlen katonai konfrontáció útjára vezethetik az Egyesült Államokat és az Orosz Föderációt bármilyen nyugatról érkező fegyver- és katonai felszerelés szállítása, amelyet szállítókonvojokkal hajtanak végre Ukrajna területén, mert ezek katonai célpontnak minősülnek fegyveres erőink számára

– közölte Antonov.

Dmitrij Kuleba, Ukrajna külügyminisztere két nappal ezelőtt sürgette a NATO-országokat, hogy továbbra is lássák el „fegyverekkel” Kijevet kifejtve, hogy az Oroszország elleni harcban Ukrajna nemcsak magát védi, hanem a blokk tagjainak biztonságát is.

Antonov azt is elmondta, hogy Ukrajna „katonai támogatása” a NATO részéről már jóval azelőtt megkezdődött, hogy az orosz hadjárat megkezdődött volna. Antonov szerint Ukrajnát ” elárasztották a nyugati fegyverek, miközben Zelenszkij elnök bejelentette Kijev nukleáris fegyverek beszerzésére vonatkozó terveit”.

Antonov kijelentette, hogy Oroszország feltételei „a konfliktus rendezésében” változatlanok: Ukrajna demilitarizálása és nacitlanítása, az ország semlegességének és atomfegyver mentességének biztosítása, a Krím orosz fennhatóságának, valamint a donyecki és luganszki népköztársaságok függetlenségének elismerése.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel a mindig “demokratikus” EU-ban az üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: